Mina tankar inför V75 Örebro » 15 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Örebro

V75 1

8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren i loppet och i den positionen har han vunnit 4 av 5 lopp, Björn Goop bakom och det blir nog hästen att slå. 3 Zaire Wise As kommer från fin vinst och är obesegrad hittills i Sverige, kan vinna från dödens.

V75 2

Omgångens bästa spik kommer i E3 finalen från Ston i form av 3 Mascate Match. Hästen vann försöket enkelt och hästen har gjort allting rätt hittills i karriären. Hon vann även långa E3 finalen och då visade hon prov på sin startsnabbhet. Oavsett spets så tror jag hon vinner från alla positioner, SPIK!

V75 3

1 Vaninqueur R. P kommer från en fin vinst och har nu gjort 4 starter för Björn Goop. Hästen är relativt startsnabb och skulle han komma till ledning så tror jag att loppet är över. 3 Charrua Forlan är också snabb ut och trivs i främre träffen, har varit ute mot tufft motstånd och är första motbudet. 2 Evaluate är en av landets bästa fyraåring, kommer få ett bra lopp och kan avsluta snabbt.

V75 4

7 Västerbo Pokerface är en stark häst som besitter hög kapacitet, lite svårbedömd för dagen men bör streckas. 4 Inspector är en häst under utveckling som man håller högt i stallet. Sköter han sig från spår 4 är han med och gör upp. 3 Kapten Kidd siktar på spets och därifrån blir det hästen att slå, mycket öppet bakom då det är många osäkra hästar i loppet.

V75 5

8 Burning Man kommer med 3 raka segrar och har vunnit 5 av 7 lopp i år, senaste insatsen räcker långt i detta gäng. 12 Exit Angot gör debut för Timo Nurmos och det ryktas om barfota runt om och jänkarvagn. 2 S. G Charpentier kommer köras mot spets och det kan mycket väl räcka hela vägen.

V75 6

E3 finalen för hingstar och Valacker och 3 Aetos Kronos blir sannolikt stor favorit. Befogat då hästen kommer start med dubbla världsrekord i år. I försöket rann han undan enkelt från spets, denna gång tror jag dock det blir en annan position och jag väjer därför att gardera. 1 Belker var bra senast och hittar han bara ut från spår 1 är han med och gör upp. 2 Global Adventure är hyfsat snabb ut och det är inte omöjligt att han är först fram och få överta ledningen, nu ryktas det också om barfota runt om och jänkarvagn.

V75 7

2 Very Kronos är en mycket kapabel häst när han går felfritt. Felfri har han varit i 15 starter och av dessa har han vunnit 13. 11 Global Undecided gjorde en heroisk insats senast och går nu med all rätt upp i klass. Hittar Örjan ett bra lopp har han fart för att fälla samtliga. 9 Velvet Gio är rutinerad i klassen och ska räknas. 3 Perfect Dynamite börjar närmar sig formen och hittar förmodligen till ledningen i detta lopp.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips