Mina tankar inför V75 och Sundsvall Open Trot » 22 aug. | Mattias -…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 och Sundsvall Open Trot

Mina tankar inför V75 och Sundsvall Open Trot

V75 1

9 Caligula kommer med två raka segrar efter en lång tids uppehåll. Två fina segrar och klara hästen bara av voltstarten så tror jag att det finns god möjlighet att ta 3:e raka. 8 Guillaume Boko var i senaste starten 2:a bakom Staro Mcmillan och gången innan 1:a då han svepte fältet, lär sluta långt fram. 3 Everest Sisu är benhård och kan vinna från dödens.

V75 2

7 Pydin blir stor favorit i SM för Kallblod, hästen har gjort många fina starter i år och både tränare och kusk är optimistiska inför starten. Motbuden är 6 Tand Kraft som Jan-Olov Persson tror mest på av sina 5 startande hästar och här bör formen vara på topp. 12 Granetta galopperade bort sig senast, men hästen ser formstark ut och felfri med rätt ryggar kan hon mycket väl skrälla.

V75 3

Öppet i Silverdivisionen. 11 Bucks To Burn var 2:a bakom Milliondollarrhyme senast och formen bör vara bra, vid hårt tempo på loppet tror jag han fäller samtliga på upploppet. 5 Eldorado B har inte var inte som bäst senast men har kapacitet att slå detta gäng. 3 Spickleback Face galopperade bakom bilen i Jubileumspokalen men formen bör vara på topp, stark häst som kan göra mycket på egen hand.

V75 4

Svårlöst Stolopp med lärlingar, jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Visa As bör vara huvudet högre än de flesta hästar och få hon ett vettigt lopp är hon med på mållinjen. 2 Queen Of Sand slog Visa As senast och det lutar att hon kommer få ett bättre lopp än värsta konkurrenten denna gång med. Även 1 Chapter N. Deo ska räknas då hästen är snabb och ha ett bra läge.

V75 5

5 Mellby Galanga är en talangfull häst som senast gick med helgstängt huvudlag och var då mycket bättre än tidigare och vann på ett bra sätt. Nu blir det skoryck runt om och det skulle inte förvåna mig och hästen bara vinner. I nuläget få det bli chansspiken i omgången.

V75 6

7 Falcon Am är en jättefin häst som senast vann direkt i Bronsdivisionsdebuten, lite vingelrisk men klar förstahäst i loppet. 9 Victory Topline vann på Bergsåker senast och är en segervan häst som vet var mållinjen ligger. 3 Mr Clayton J.F radar upp pallplatser och nu ryktas det om skoryck, stå på tur för en vinst.

V75 7

Läckert startfält i Sundsvall Open Trot. 1 Ringostar Treb fick återigen ett perfekt spår och kan utnyttja sin startsnabbhet. Hästen vann nyligen Hugo Åbergs efter en oerhört tuff öppning och bra fart hela vägen. Hästen trivs i ledning och på svensk mark är han obesegrad därifrån på 4 försök. Är han som senast så vinner han detta lopp, spikförslag. Första motbudet enligt mig är 6 Makethemark som var 3:a i Elitloppet och kan Uffe hitta andra utvändigt från spår 6 så är han en sylvass avslutare.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips