Mina tankar inför V75 och Sprintermästaren Halmstad » 30 juni |…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 och Sprintermästaren Halmstad

Mina tankar inför V75 och Sprintermästaren Halmstad

V75 1

8 Green Manalishi har inte fått till det riktigt ännu i Sverige, även om han sett väldigt fin ut. Han är en av förhandsfavoriterna att vinna Sprintermästaren och nu växlar man upp till barfota runt om. Hästen har gått på distansen flera gånger i Amerika och sprungit in över 10 miljoner. Spår 8 är givetvis inte kul, men han bör räknas direkt i försöket. 5 Byethebook har siktats hit och man rycker skorna redan i försöket. 1 Usain Töll är snabb från start och bör ta hand om ledningen, leder eventuellt loppet länge.

V75 2

2 Upset Face är ruggigt kapabel och en häst som mycket väl kan vinna Sprintermästaren. Den korta distansen är dock ett frågetecken. 3 Osterc blandar och ger men har en hög högstanivå. Lär ladda mot ledningen och försöka leda runt om. 4 Guzz Meraras är hemmahoppet i Sprintermästaren. Hästen har nu tre lopp i kroppen och Johan Untersteriner sätter dessutom på en jänkarbike för första gången.

V75 3

Här kommer omgångens bästa spik i form av 5 Don Fanucci Zet. Hästen är min favorit att vinna Sprintermästaren och jag tycker att hästen blir bara bättre för varje start. Daniel Reden tränar och Örjan Kihlström kör, en svårslagen kombination när det handlar om storlopp. Han kommer från två raka spetssegrar och från spår 5 lär man ta hand om ledningen även här. Från den positionen blir han mycket svårslagen.

V75 4

7 Racing Brodda mosade konkurrenterna utvändigt om ledaren senast i sina tredje start för året. Ett ruggigt bra sto i grunden som kommer väl förberedd inför denna start. Riskerar dock att få göra grovjobbet, men jag tror ändå att segerchansen är god. 3 Activated har fått ett lopp i kroppen och lär vara vassare nu. Hon är snabb ut och lär ta hand om ledningen. En position hon vunnit 5 av 6 gånger ifrån.

V75 5

9 Armour As har gjort det väldigt bra sedan han kom till regi Riordan, efter 12 starter har han inte missat pallen en enda gång felfri. Senast vann han enkelt med krafter sparat och för fyra starter sedan utmanade han självaste Ecurie D. 2 Sobel Jasmine är snabb från start och trivs på distansen. Kan hon sänka tempot en aning där framme blir hon svår att hinna ikapp. 10 Tony Afrika såg väldigt fin ut barfota senast, tuffare emot nu men helt bortglömd.

V75 6

Stosprintern och klar och befogad favorit blir 2 Golden Tricks. Efter en trevande start hos Danel Reden har hon verkligen börjat hitta stilen. I försöket vann hon ganska enkelt, trots en blytung inledning. Gången innan vann hon utvändigt ledaren i Fyraåringseliten för ston. Presterar hon på topp är det ingen som slår henne. Jag väljer ändå att gradera med Kolgjinis fina 4 Sasha My Way. Hästen vann sitt försök efter en rejäl slutrunda och kommer till denna start med absolut toppform.

V75 7

13 Tuxedo Bi återkom efter ett halvårs uppehåll under Copenhagen-Cup dagen och var då tvåa bakom Oslo Grand Prix vinnaren Ble du Gers. Senast var han ute i Frankrike mot liknande motstånd och vann då enkelt. Oavsett upplägg borde hästen ha en väldigt god chans att vinna detta lopp. 5 Lucky Base vann ganska enkelt från liknande förutsättningar senast. Bör ta hand om spets och därifrån blir han hästen att slå.

Glöm inte att köpa mina andelar på https://www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 25 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips