Mina tankar inför V75 och Jubileumspokalen Solvalla » 13 aug. |…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 och Jubileumspokalen Solvalla

Mina tankar inför V75 och Jubileumspokalen Solvalla

V75 1

7 Ultimaluna Grif satt i senaste loppet fast med krafter sparade och segersviten bröts. Nu lär siktet vara inställt på att köra framåt och hästen trivs verkligen i främre träffen, klar förstahäst. 2 Wild Love har ett perfekt spår och hon är både stark och snabb. Kommer fälla många på upploppet, kanske alla?

V75 2

Öppet kallblodslopp och jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Troll Solen har toppform och tränaren är väldigt optimistisk inför denna start. 4 Granetta har även hon toppform och upphämtningen efter galoppen senast var fenomenal. 2 Rus Can är kapabel och lär försöka hitta till spets, från den positionen blir det hästen att slå.

V75 3

6 Mellby Free har 6 raka segrar, möter nu tuffare motstånd, men jag tror faktiskt att Mellby Free har en växel till att visa upp. 2 Uza Josselyn har mött stenhårt motstånd och är den troliga ledaren i loppet, blir svår att plocka ner därifrån. 4 Bahia Quesnot var med i Elitloppet och är nu väldigt lite streckad mot bara Ston, har laddats mot detta lopp.

V75 4

Öppet lopp där ändå 1 Bear Bahareh känns som en bra förstahäst. Hästen har bra form och kommer från en fin vinst. Vid eventuell ledning har hon 3 vinster på 3 försök. 10 Bay View går ner i klass och blir livsfarlig om det blir tempo på loppet. 7 Princess S.W vann 5 av 7 lopp förra året, felfri är hon med och gör upp.

V75 5

Här tror jag det står mellan 2 hästar. 2 Upset Face har bara förlorat en gång felfri. Detta är en talangfull häst med stor vinnarskalle. Kommer hästen till spets och går felfritt blir han oerhört svår att plocka ner. 4 Ecurie D är också en väldigt talangfull häst. Är både stark och snabb och tål göra mycket grovjobb.

V75 6

Jubileumspokalen och många med chans. 9 Who`s Who vann på ett läckert sätt senast och blir det minsta tempo på loppet fäller han nog samtliga över upploppet. 6 Milliondollarrhyme var med i Elitloppet och skulle hästen hitta till ledning blir han mycket svårslagen. 4 Villiam lär vara rejält iordning till detta lopp. Vann Europaderbyt förra säsongen och har kapacitet till att vinna.

V75 7

Svårlöst lopp över 3140 m. 4 Macelleria har 2 raka segrar i nya regin och kommer vara med och göra upp även här. 13 Generaal Bianco kommer från vinst och med rätt ryggar fäller han många på upploppet. 1 Captain Morgan har ett bra läge och är en vass avslutare. Outsidern i loppet är Kolgjinis 2 Gideon H. Renka.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips