Mina tankar inför V75 Jägersro » 19 nov. | Mattias Åkesson -…

Mina tankar inför V75 Jägersro

V75 1

4 Rackham är en stark och rejäl häst som gjort fina insatser i tuffa sällskap på slutet. Nu går man ner i klass och även om det finns risk att han få gå utvändigt är vinstchansen god. 6 Exaudio Vici vann direkt efter vila senast och är en riktigt stark häst. Lär köras offensivt och trivs med hårt tempo. 3 Eclipse Am är kapabel i grunden och har nu fått ett fint utgångsläge på hemmaplan, endast 3 % just nu.

V75 2

Öppet lopp och här gäller det att måla på. 10 Princess S.W kommer från en fin vinst och ett ett sto med hög segerprocent. 9 Devs Daffodil kommer med grym form och nu rycker man dessutom skorna runt om. 13 Mily har också kanonform och vann bland annat näst senast på V75 efter 1.11 sista varvet. 14 Aura S.L är ett väldigt kapabelt sto och måste även hon räknas tidigt. 

V75 3

Här kommer preliminära radens första spik i form av 1 Ovation L.A. Hästen kommer med 3 raka segrar, har vunnit 8 av 12 försök och aldrig varit sämre än 3:a. Hon är snabb från start och borde ta hand om ledningen. Spets och slut. 

V75 4

1 Good Vibes har inlett karriären med 3 segrar på 4 försök. Hon är dessutom snabb från start och från denna position bör hon ta hand om ledningen, därifrån kan hon bli svårslagen. 8 Mellby Jinx var inte som bäst senast, men gången innan vann hon utvändigt om Good Vibes. Gör hon om samma prestation blir hon tuff att stå emot. 

V75 5

7 Easy Cash gör intressant debut hos Robert Bergh och lär vara vässad till denna start. 4 Frodo S. har ett fint spetsläge, en position han är obesegrad från i Sverige efter fyra starter. Dessutom rycker man bakskorna denna gång, vilket är intressant. 2 Västerbo Imtheman kommer från två raka segrar och är en häst med härlig inställning.

V75 6

Här kommer preliminära radens andra spik i form av 2 Elian Web. Hästen var tillbaka efter vila senast och tog då en ganska enkel spetsseger. Hästen är kusligt snabb från start och spår 2 är optimalt. Han trivs dessutom ypperligt i ledningen och brukar vara bra just denna tid på året. Toppchans.

V75 7

3 Azimut är en segervan häst som kommer till denna start med två raka segrar. Han är snabb ut och borde kunna ta hand om ledningen, från den positionen blir han hästen att slå. 10 Officer Stephen vann Breeders Crown i Tyskland senast och är en kapabel häst. Blir det tempo på loppet så fäller han nog samtliga på upploppet. Det är dessutom en viss Örjan som kör. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400 kr UNIK (slutsåld)

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr 

Harry Haythrow 19 andelar 150 kr


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen