Mina tankar inför V75 Jägersro » 29 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Jägersro

V75 1

Svårlöst inledning där man antingen få spika 6 Royal Navy Neo eller måla på. 6 Royal Navy Neo startade från springspår näst senast och då kom han till ledningen enkelt och vann på ett bra sätt, kan mycket väll göra det igen. Hästen trivs på distansen, då han tagit 3 vinster på 5 försök. Första motbudet är 4 Staro Leonardo som galopperade i Bronsfinalen senast, men blev ändå 4:a. Går han felfri i volten blir han livsfarlig. Även 7 Adde S.H ska räknas då han kan utmana om spets.

V75 2

4 Upload räckte inte riktigt till i Derbykvalet men bör ha formen intakt. Kan Örjan komma till ledning blir han mycket svårslagen. 5 Zlatan Knick har presterat okej, nu ryktas det dock om goda träningsrapporter, barfota för första gången och svensk jänkarvagn.

V75 3

6 Policy Of Truth var ruggig senast då han spurtade ner samtliga, har gjort många starka insatser i år. Kommer Erik bara ner i andraspår hyfsat tidigt fäller han nog samtliga på upploppet. 3 Disco Volante har inte varit som bäst senaste starterna, nu kan han dock komma till ledning och i den positionen går han som bäst. 1 Speedy Foxy Vicane är snabb när hon få gå i ryggar och kan hon få rygg ledaren och lucka är hon livsfarlig.

V75 4

6 Digital Class har toppform och är snabb ut. Lär köras mot spets och i den positionen är det hästen att slå. 11 Ussara Mail är en oerhört stark häst som kan vinna loppet från samtliga positioner. 9 Quiz Töll gör årsdebut men gör alltid bra lopp. Hon har slagit denna typ av motstånd tidigare och kapacitet finns.

V75 5

I lopp 5 lutar det år spik på 4 Norton Commander. Hästen spurtade sylvasst som 3:a i Jubileumspokalen och går nu ner rejält i klass. Lär köras offensivt och formen bör vara på topp.

V75 6

5 Pere Ubu är en talangfull häst som har det mesta utom rutin, lär komma till ledning och därifrån ska han slås. 13 Global Winner är kapabel och har kapacitet att runda samtliga. 6 Tengil Face var 4:a i Derbykvalet och trivs på distansen. Bra form hos stall Kolgjini och kan vinna med klaff.

V75 7

Spikförslag nummer 2 kommer i avslutningen. 4 Ike Schermer satt fast i ett tufft försök till Derbystoet. Nu lär hon köras offensivt och mot detta gäng kan hon vinna från samtliga positioner.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips