Mina tankar inför V75 Jackpotten på Jägersro
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 Jackpotten på Jägersro

Mina tankar inför V75 Jackpotten på Jägersro

V75 1

Lopp över 3140 m där jag tror det står mellan 3 hästar. 7 Kennedy vann på ett enkelt sätt från ledning senast, lär köras mot den positionen igen och därifrån blir han svårslagen. 11 Staro Leonardo trivs på hemmaplan och på distansen. 11 Vincent As är ojämn men har väldigt hög högstanivå, kan mycket väl runda alla.

V75 2

9 Bankrobber är en speedig häst som verkar vara på väg uppåt, lär hamna bra på det och kan fälla samtliga på upploppet. 6 Dominic Wibb har inlett karriären fint och ska räknas i detta å förhand mycket öppna lopp.

V75 3

Omgångens första preliminära spik kommer här i form av 2 Giant Shadow, som dock i nuläget är lite väl mycket spelad. Hästen har dock radat upp segrar och står perfekt inne i loppet. Han har ett perfekt spår och kan vinna från alla positioner.

V75 4

Mycket öppet lopp. 2 Key Mom har ett bra spår och gör alltid bra lopp, på tur för en seger nu. 12 Cash Flow galopperade med krafter kvar senast, har styrka och snabbhet för att runda samtliga. 4 Domestic Ås kördes med jänkarvagn senast och såg jättefin ut, bör räknas igen.

V75 5

Ännu ett öppet lopp. 9 Niky Flax kommer från vinst och kan sätta in en ruggig avslutning vid hårt tempo. 2 Zoko Lane har hög kapacitet för klassen och lär få en bra resa. 1 Rushmore Face har 6 av sina 9 vinster från ledning och lär laddas mot den positionen. 3 Adiago Trot satt fast med krafter kvar senast och gör alltid bra lopp.

V75 6

Omgångens andra preliminära spik kommer här i form av den tidiagre Elitloppsvinnaren 8 Ringostarr Treb. Jag tycker hästen är huvudet högre än sina motståndare och han brukar gå väldigt bra efter vila. Distansen är ett frågetecken, men han lär laddas framåt och få ett offensivt upplägg. Kommer han fram och få överta är loppet över.

V75 7

4 Ad Hoc galopperade direkt bakom bilen senaste efter omstart. Går ner i klass nu och kommer han till ledning blir han svårslagen, har 3 av 4 från den positionen. 5 Höwings Unbeatable gjorde det bra senast och trivs med täta starter, kan också komma till spets.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans.

Harry Exklusiv 400kr 10 andelar Unik

Harry Haythrow 150kr 20 andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips