Mina tankar inför V75 Halmstad

  V75 på Halmstad och här kommer två preliminära spikförslag och två speldrag i omgången.

  V75 6

  10 Wild Love har gjort ett fantastiskt år och tillhör den absoluta Stoeliten nu. I senaste starten blev hon 5:a på Solvalla, en bana hon inte trivs på och hästen brukar inte gå lika bra när hon få resa. Nu är det hemmaplan och det gynnar Wild Love extremt mycket. Från tränarhåll låter det bra och hästen har en ruggig avslutning som är svår att stå emot. Givetvis är utgångsläget tufft, däremot som tycker jag inte motståndet skrämmer.

  V75 7

  5 Zap di Girifalco rullade över i passgång senast på upploppet som klar vinnare. Jag tror man tar hand om ledningen och skulle han komma dit blir han mycket svårslagen. Skor på ska inte vara några problem. Han är just nu andrahandsfavorit och därmed en fin spik i en ganska svår omgång. 

  V75 5

  4 Neelix är en häst som jag ofta tjatar om, då jag tycker hästen har en väldigt hög kapacitet. Han är snabb från start och borde kunna ta hand om ledningen. Adrian lär inte släppa till någon och skulle han få bestämma en bit lär han blir svårfångad. Endast 8 % just nu och min förstahäst i loppet.

  V75 1

  9 Quantum Roc har nu fyra lopp i kroppen och har varit fin vid varje gång, blir dessutom bättre för varje start. Från spår 9 bör man sitta bra på det direkt och med tempo på loppet så biter hans tunga spurt bra. I ett öppet lopp tror jag han fäller många på upploppet och han är väldigt spelvärd till 12 % just nu.

  Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

  Harry Exklusiva 6 andelar 400 kr UNIK

  Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

  Harry Haythrow 14 andelar 150 kr

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube