Mina tankar inför V75 Hagmyren » 26 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Hagmyren

V75 1

9 Sign Me Up To är en häst jag håller väldigt högt. Har fått vila ett tag nu och det tror jag bara är ett plus. Med rätt resa så fäller han samtliga. 7 Eldorado B svek senast men ha kapacitet att slå detta gäng och distansen är bättre nu. Kan hitta till ledning efter en bit och då är det hästen att slå.

V75 2

1 Bear Bahareh har fin form och kan leda loppet länge. 12 Emmylou kommer från en fin vinst, kan smyga med bra på denna långa distans och då vet v i att hon kan fälla samtliga på upploppet. 15 Amalia Cash är fältets starkaste märr och felfri blir hon tuff att stå emot.

V75 3

Här tror jag omgångens bästa spik i form av 2 Global Undecided kommer. Hästen gillar när han få springa längst fram och jag tror Örjan kör offensivt och sätter sig antingen i ledning eller utvändigt ledaren, från dessa två positioner tror jag att han bara vinner.

V75 4

Kallblodslopp där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Lukas Rauen tror jag har bäst chans att vinna detta lopp, men då måste han såklart gå felfritt. 9 Guli Rubin står bra inne i klassen, på grund av att han galopperat bort mycket pengar. Precis som Lukas Rauen kommer han att vara med där framme om han går felfritt. 14 U.R Faxe vann i Årjäng för 2 veckor sedan, har dock sämre läge nu men kan avsluta sylvasst.

V75 5

1 Ivanhoe är en kapabel häst med goda fartresurser och denna gång blir det Örjan upp för första gången, måste dock ha lite tur från innespår och är inte helt att lita på. 7 Go To Dash ska gå barfota runt om för första gången och detta kan vara en häst som det kan smälla väl ut på. Stallet tror mycket på hästen och han kan vinna från alla positioner. Öppet bakom.

V75 6

Öppet i Gulddivisionen och jag väljer att nämna 2 hästar. 4 Muscle Hustle är dock förstahästen, hästen är startsnabb och trivs väldigt bra i ledningen. 3 Antonio Tabac har nu ett lopp i kroppen och bör gått framåt ganska mycket efter detta. Har en oerhörd kapacitet även om kanske inte formen är riktigt på topp.

V75 7

4 Tale Of Jacks har stått för bra prestationer på slutet och kommer han till ledning här tror jag han bara vinner. 3 Global Well Off är nog dock startsnabbare och om hästen känns bra så tror jag att Rikard kör där, det kan räcka hela vägen om Tale Of Jacks har en dålig dag. Annars är Tale Of Jacks omgången näst bästa spik enligt mig.

Detta är bara mina första tankar. Men glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow på lördag!

7 rätt senast och vi går för 7:an igen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips