Mina tankar inför V75 Gävle » 15 okt. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Gävle

V75 1

11 Gardner Shaw kommer med två raka segrar och är en segervan häst. Står bra inne i klassen och klar förstahäst bakspår. 12 Speedy Tilly har sett lysande ut i nya regin och kommer med toppform. Står även han bra inne i klassen. 4 Dream Creation kommer med två raka vinster och är en väldigt stark häst, dessutom bättre spår än värsta konkurrenterna. 

V75 2

Här kommer preliminära kupongens första spik i form av 14 Mily. Hästen såg mycket bra ut senast när hon gick med halvstängt huvudlag och vann på ett imponerande vis. Gör hon om samma prestation är chansen att runda samtliga mycket stor. Motståndet skrämmer inte och till 20 % känns det som en vettig spik. 

V75 3

Omgångens mest öppna lopp och jag väljer att plocka med alla. Ska jag nämna någon häst blir det 2 Shut Up And Dance. Detta är en rejäl häst som är bra bra för klassen. Från spår 2 borde han få ett bra lopp och då är han med och gör upp till endast 4 % i nuläget. 

V75 4

15 Spikfaks kommer med 4 raka segrar och gör alltid bra insatser. Stark häst som mycket väl kan runda samtliga. 10 S.T.C.C Faksen var utan chans mot Spikfaks näst senast, men står nu 20 m bättre till. Kommer från vinst och formen är bra. 4 G.G Ojjdo satt fast med sparat senast och ser fin ut för dagen. 

V75 5

Gävles Stora Pris och jag väljer att låsa på de två hästar med bäst spår. 1 Milligans School är härdad i den allra högsta eliten och har vunnit mot liknande motstånd innan. Är ganska snabb ut, men får svårt att hålla upp ledningen. 2 From The Mine är inte lika härdad men kommer med toppform. Han har dessutom ett perfekt utgångsläge och är hästen att slå från ledningen. 

V75 6

Nöjer mig med två hästar även i denna avdelning. 3 Indra`S Secret vann så sent som i lördags på ett mycket bra sätt och visade återigen att hon är stark som få. Trivs på distansen och bra form. 1 Born Unicorn gick lätt undan från ledningen i comebacken senast och är en topphäst i grunden. Detta var första loppet i Daniel Redens regi och hästen står perfekt inne i loppet. Dessutom spår 1 och Örjan upp för första gången. 

V75 7

Spik i avslutningen på 5 Vagabond Bi. Hästen övertygar i varje start och är väldigt allround. Motståndet skrämmer inte och hästen kan vinna från alla positioner. Nu sätter man dessutom på en jänkarvagn, toppchans. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg,se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400 kr UNIK (slutsåld)

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr 

Harry Haythrow 15 andelar 150 kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips