Mina tankar inför V75 finalerna på Solvalla
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 finalerna på Solvalla

Mina tankar inför V75 finalerna på Solvalla

V75 1

På detta preliminära system går jag ut stenhårt och spikar 3 Ural. Spetsade från spår 1 senast och höll enda in i mål. Nu är spåret ännu bättre och hästen lär vara ännu bättre med loppet i kroppen. Det blir även jänkarvagn och i ledningen har han 9 vinster på 12 försök.

V75 2

1 Velegance har fin form och har nu fått et perfekt spår för spets och ledning. En position hon aldrig förlorat i. 3 Fossens Wally kommer med två raka segrar och står fint inne i loppet. 13 Walkie Talkie har strålande form och går alltid hela vägen in i mål, fäller många.

V75 3

I detta fina stolopp står det mellan två hästar och jag väljer på mitt preliminära att ta ställning och spika 3 Mellby Free. Hästen galopperade, lite oväntat, när hon skulle avgöra loppet i sista sväng senast. Detta är en klasshäst som trivs på distansen och tack vare bättre spår än sin värsta motståndare, 6 Une Etoile Gar, väljer jag att gå på henna då hon aldrig förlorat i ledning innan.

V75 4

6 Le Crack Sox är en kraftfull häst som aldrig varit sämre än 2:a en gång på åtta lopp. Tränaren hoppas på karriärens bästa insats på lördag. 4 Ibra Boko är snabb och det är inte omöjligt Ulf Olsson kör i ledningen hela vägen in i mål. 10 Victory Road kommer med 4 vinster på sina 5 senaste och bör räknas.

V75 5

5 Macelleria spikade vi senaste då den vann från ledningen. Är snabb ut och lär köras mot den positionen igen. 6 Illuminati är stark som brännvin och med tempo på loppet kan han svepa förbi samtliga. 11 Win B. Hill har hög kapacitet och fin form, gjorde det fenomenalt efter startgaloppen senast.

V75 6

5 Staro McMillan är väldigt kapabel och bra för klassen, lär få ett bra lopp. 12 Giant Shadow höll för favorittrycket senast och kommer med 7 raka vinster, kan gå från alla positioner. 6 Global Winner är en stark häst som har en hög högstanivå.

V75 7

Fin avslutning på V75 och här behöver vi en spik till på det preliminära. Klar förstahäst är 11 Milliondollarrhyme som såg smällfin ut över upploppet senast och vann överlägset. Har samma läge nu och löser Fredrik B Larsson en hyfsad resa för hästen så tror jag han fäller samtliga igen.


Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans

Harry Exklusiv 400kr 10 andelar UNIK

Harry Haythrow 150kr 20 andelarDela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips