Mina tankar inför V75 Färjestad » 18 sep. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Färjestad

V75 1

Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 3 Amiral. Hästen kommer med fin form och två raka spetssegrar. Han tränas av Daniel Reden och körs av Örjan Kihlström, vilket bruka vara en lyckad kombination. Hästen är stark och stallet låter uppåt. 

V75 2 

Öppet lopp och här gäller det att måla på. Jag väljer att nämna två hästar. 1 Abrakadabra är, precis som många andra i detta lopp, väldigt snabb från start. Han har dock lottats till spår 1 och bör kunna försvara innerspåret, därifrån blir han hästen att slå. 2 Mistelns Napoleon var duktig som 2:a i V75 final senast. Hästen är väldigt speedig och trivs över kort distans.

V75 3

Omgångens bästa spik kommer här i form av 4 Odd Herakles. Hästen är obesegrad efter 10 starter i år. Han är snabb ut och bör ta hand om ledningen. I senaste starten var han överlägsen från just ledningen och jag har väldigt svårt o se att någon ska slå honom. 

V75 4

7 Equal To None fungerade inte senast och fick precis som många andra hästar inget fäste på banan. Nu är man ute efter revansch och jag tror Björn Goop laddar mot ledningen, skulle han komma dit blir han svårfångad. 12 Jaxon V.S har inlett fint i ny regi och kommer med tre raka segrar, spurtade väldigt vasst senast. 5 Ornello vann säkert från spets senast och har kapacitet. 

V75 5

Min tredje spik i omgången kommer i Gulddivisionen i form av 5 Who´s Who. Näst senast utmanade han Moni Viking i Åbys Stora Pris, senast spurtade han vasst som 3:a från svårt läge, med andra ord är det inget fel på formen. Han tål att göra jobb själv och han är väldigt speedig. Jag tror vinstchansen är god från samtliga positioner. 

V75 6

Här låser jag loppet på två hästar. 4 Chapuy är väldigt startsnabb och trivs på kort distans. Senast rusade han undan från ledningen och sköter han sig blir han svårfångad från ledningen. 1 Urban Kronos har fin form och kommer få en fin position. Gynnas om tempot blir hårt och kommer luckan blir han svårstoppad. 

V75 7

I sista avdelningen väljer jag att plocka med samtliga hästar och hoppas på skräll. Ska jag nämna en häst blir det 2 Farlander AM. Hästen har sett mycket bra ut i nya regin. Näst senast var han mycket bra efter galopp och senast vann han på ett fint sätt. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 201kr

Harry Haythrow 16 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips