Mina tankar inför V75 Färjestad

Mina tankar inför V75 Färjestad

V75 1

3 Marcello Wibb vek ner sig senast i ledning, men nu är det kort distans och det är positivt. Hästen är startsnabb och se ut att komma till tät, väl i den positionen trivs han normalt sätt utmärkt. 11 Lord Flax är en stark häst som kommer med 3 raka vinster och toppform. 6 Expensive River har nu lopp i kroppen och lär få en fin position.

V75 2

5 Victory Road kommer med 3 raka segrar och nu blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Hästen är stark och 3 varv lär passa bra för denna kapabla valack. 4 My New Chapter gör debut för Timo Nurmos och det är alltid intressant. 9 Giordano Soa har inlett karriären med 4 segrar på 5 starter och körs av Björn Goop.

V75 3

Första spikförslaget kommer i form av 3 Partizan Face som ser ut att komma till ledning här. Hästen har toppform och stall Kolgjini ser ut att ha bra snurr på stallet för dagen. I spets har hästen vunnit 5 av 9 försök och detta motstånd tror jag få svårt att plocka ner honom.

V75 4

Omgångens bästa spik kommer i denna avdelning i form av 5 Odd Herakles som kan öppna riktigt snabbt bakom bilen. Hästen har fin form och kommer han till ledning och få bestämma så tror jag han bara rinner undan.

V75 5

3 Exit Angot galopperade senast i den första starten hos Timo Nurmos. Har nu fått träna ett tag och är en fin häst i grunden, klar första häst. 9 Dexter Brick kommer med 3 raka segrar och kan slå samtliga på speed sista biten. 4 Mooneykeeper är startsnabb och tränaren verkar nöjd för dagen, motbud.

V75 6

14 Vincent As har styrka och mod att kliva runt detta gäng. Är dock lite osäker, men går han felfritt så har han en härlig vinnarskalle och bör ha bra chans. 12 Bo C kommer med fin form och står 20 m framför värsta konkurrenten och bruka komma iväg fint, är klart värst emot.

V75 7

1 Perfect Spirit gjorde det bra i Jubileumspokalen och har fått vila sedan dess. Har ett perfekt spår och har 5 av 6 från spets. 10 Racing Mange har kapacitet att runda samtliga i detta fält, kan gå från alla positioner och ibland är hästen äckligt bra. 7 Heart Of Steel är ruskigt snabb ut och lär chansa mot ledning. Hästen är fin för dagen bör räknas.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips