Mina tankar inför V75 Färjestad

Mina tankar inför V75 Färjestad

V75 1

3 Marcello Wibb vek ner sig senast i ledning, men nu är det kort distans och det är positivt. Hästen är startsnabb och se ut att komma till tät, väl i den positionen trivs han normalt sätt utmärkt. 11 Lord Flax är en stark häst som kommer med 3 raka vinster och toppform. 6 Expensive River har nu lopp i kroppen och lär få en fin position.

V75 2

5 Victory Road kommer med 3 raka segrar och nu blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Hästen är stark och 3 varv lär passa bra för denna kapabla valack. 4 My New Chapter gör debut för Timo Nurmos och det är alltid intressant. 9 Giordano Soa har inlett karriären med 4 segrar på 5 starter och körs av Björn Goop.

V75 3

Första spikförslaget kommer i form av 3 Partizan Face som ser ut att komma till ledning här. Hästen har toppform och stall Kolgjini ser ut att ha bra snurr på stallet för dagen. I spets har hästen vunnit 5 av 9 försök och detta motstånd tror jag få svårt att plocka ner honom.

V75 4

Omgångens bästa spik kommer i denna avdelning i form av 5 Odd Herakles som kan öppna riktigt snabbt bakom bilen. Hästen har fin form och kommer han till ledning och få bestämma så tror jag han bara rinner undan.

V75 5

3 Exit Angot galopperade senast i den första starten hos Timo Nurmos. Har nu fått träna ett tag och är en fin häst i grunden, klar första häst. 9 Dexter Brick kommer med 3 raka segrar och kan slå samtliga på speed sista biten. 4 Mooneykeeper är startsnabb och tränaren verkar nöjd för dagen, motbud.

V75 6

14 Vincent As har styrka och mod att kliva runt detta gäng. Är dock lite osäker, men går han felfritt så har han en härlig vinnarskalle och bör ha bra chans. 12 Bo C kommer med fin form och står 20 m framför värsta konkurrenten och bruka komma iväg fint, är klart värst emot.

V75 7

1 Perfect Spirit gjorde det bra i Jubileumspokalen och har fått vila sedan dess. Har ett perfekt spår och har 5 av 6 från spets. 10 Racing Mange har kapacitet att runda samtliga i detta fält, kan gå från alla positioner och ibland är hästen äckligt bra. 7 Heart Of Steel är ruskigt snabb ut och lär chansa mot ledning. Hästen är fin för dagen bör räknas.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips