Mina tankar inför V75 Eskilstuna » 4 nov. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Eskilstuna

V75 1

7 Dwayne Zet är en lovande häst som dock inte har levt upp till förväntningarna ännu. I senaste starten var han chanslös mot Hail Mary och några andra kulltoppar, men behövde nog loppet i kroppen. Nu möter han enklare motstånd och tävlar han på topp bör vinstchansen vara god. 2 Galileo Am är väldigt bra för klassen när han fungera, och från detta läge måste han räknas. 

V75 2

Här kommer preliminära kupongens första spik i form av 7 Amorcer Levallo. Detta är en stark och rejäl häst som nu gör sin första V75 start. Hästen kommer med fyra raka segrar och  senast vann han med krafter sparat. Nu rycker man dessutom skorna runt om samt sätter på en jänkarvagn, vilket är superintressant. Just nu är han andrahandsfavorit, och där med en spelvärd spik enligt mig. 

V75 3

2 Mellby Free var godkänd 3:a i mål efter Hevin Boko och Wild Love senast. Då fick man offra mycket i starten, samt att hästen ryckte till en aning då hon skulle avgöra på open strech. Nu bör man komma till ledningen ganska enkelt, och därifrån blir hon hästen att slå. 7 Hevin Boko var enorm senast och är i mycket bra slag för dagen, kan vinna från samtliga positioner. 3 Racing Brodda ska tävla barfota runt om igen, har bra läge, trivs på distansen och har en ruggig avslutning om det klaffar. Måste räknas. 

V75 4

Omgångens mest öppna lopp och här gäller det att måla på. Jag väljer att nämna en skräll. 10 Hurricane Silas såg mycket fin ut senast då han spurtade sylvasst, och formen är på topp. Nu är det springspår och voltstart, vilket passar hästen prefekt. Det blir barfota runt om och stort kuskplus då Ulf Olsson hoppar upp, endast 4 % just nu.

V75 5

6 In Royalty Boko är en riktigt sprinter och trivs ypperligt på distansen. Hon ska vara vässad till denna start och med rätt lopp blir hon svårstoppad. 1 Moses har kapacitet och strula inte innerspåret är vinstchansen god. 9 Neelix är en häst jag alltid plocka med, då jag tycker han har en väldigt hög högstanivå. Senast blev det omotiverad galopp, vilket tyvärr är ganska vanligt för denna häst. Han såg dock fin ut och spår 9 behöver inte vara fel. 

V75 6

Här kommer kupongens andra spik i form av 3 Vagabond Bi. Hästen kommer från två raka segrar och är i riktigt bra slag för dagen. Detta är en häst som man siktar högt med och från spår 3 i Silverdivisionen bör vinstchansen vara mycket god. Det är stor chans att han få överta ledningen, han är dock inte beroende av spets då han vunnit sina flesta lopp från andra positioner. 

V75 7

1 Zarenne Fas var ruggigt läcker senats då han växlade ner sina motståndare på upploppet och vann mycket enkelt. Innerspåret är dock en nackdel, då han få svårt att försvara ledningen. Hittar man dock ut och hittar en bra position blir han svårslagen. 3 Esprit Sisu bör ta hand om ledningen och från den positionen har han vunnit 7 av 10 försök. Kommer från just en spetsseger och är i bra slag för dagen. 6 Hachiko de Veluwe har nu två lopp i kroppen och kan mycket väl vinna utvändigt om ledaren. 

Glöm inte att köpa mina andelar!

Harry Exklusiva 6 andelar 400 kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

Harry Haythrow 19 andelar 150 kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips