Mina tankar inför V75 Eskilstuna

Mina tankar inför V75 Eskilstuna

V75 1

6 Burning Man är en kapabel häst som gjorde det bra i V75 finalen senast. Lär laddas mot ledningen och kommer han dit blir han svårslagen. 7 Man At Work gjorde det bra i comebacken senast och är väldigt bra för klassen, lär också laddas från sitt springspår. 2 Falcon Am lär få en bra position och ska räknas.

V75 2

1 Mellby Hoffa kommer med 5 raka segrar, men gör nu debut över lång distans. Lyckas han försvara ledningen blir han dock svårslagen, då hästen har en härlig inställning. 6 Fighter Mearas är en stark och rejäl häst, lär köras offensivt och hålla temop. 8 Vicar har kommit igång rejält på senaste tiden och har styrkan för att vinna.

V75 3

5 Milligan`s School är klart bästa hästen i fältet, dock verkar formen kanske inte vara där just nu. Är han så bra som han kan, vinner han från dock från alla positioner. 2 Food Money är ruskigt snabb ut och väl i ledningen kan det räcka hela vägen. 8 Mack Dragan har fin form och med rätt ryggar fäller han samtliga.

V75 4

6 Polly Avenue har på sina nio inledande starter endast förlorat en gång felfri. Senast vann hon efter uppehåll med tuff resa och hon lär vara ännu bättre nu. 11 Mattie är bra för klassen och har hög högstanivå. 3 Leia Palema lär spetsa och väl i ledningen kan det räcka hela vägen.

V75 5

4 Eclipse Am har kapacitet att slå detta gäng och formen verkar fortsatt vara där. 8 Get Ready On Tour kommer med toppform och lär köras offensivt mot ledningen, en position han vunnit 5 av 6 gånger ifrån. 7 Istanbul Boko har kapacitet att vinna från alla positioner.

V75 6

Här kommer omgångens första preliminära spik i form av 8 Whipped Eggs. Hästen är stark som brännvin och lär köras mot ledningen. Skulle det bli svar så har han ändå stor vinstchans enligt mig. Har varit bra i båda loppen efter vila och nu tror jag det är dags för vinst.

V75 7

Vi måste ha en spik till och det få bli i avslutningen på 5 Esprit Sisu. Hästen avslutade bra senast bakom Millindollarrhyme och Very Kronos och möter betydligt lättare motstånd nu. Han är väldigt allround och är både stark och snabb Lär testas mot ledning och i den positionen har han 6 av 8.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 400kr 10 andelar UNIK

Harry Haythrow 150kr 20 andelar

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips