Mina tankar inför V75 Bollnäs

V75 1

1 Remarkable Feet var knappt slagen från ledningen på V75 senast, nu jagar man revansch från samma position. Risken är att man inte kan hålla upp ledningen denna gång, men i min bok är han kanske ännu farligare om han få en smygresa. 3 Donners Am var med i samma lopp och satt då fast med allt sparat. Nu väntas offensivare upplägg och detta är en tuff häst. 5 Merritt har fortsatt toppform och ska också räknas. 

V75 2

3 Honey Journey är en fin häst och kommer med fin form. Enligt stallet ska det vara påställt till denna start och man siktar på ledningen. Dessutom sätter man på ett norskt huvudlag för första gången. 15 Lupin Håleryd är väldigt tuff och tål att göra grovjobb. Gick bra utvändigt om ledaren senast och ska räknas tidigt i detta gäng. 4 Global Benifit är ganska orutinerad och gör comeback efter en tids vila, Detta är dock en talangfull häst som kommer med 3 vinster på 5 starter. 

V75 3

11 Bokli Rapp N.O har imponerat hos Daniel Reden och tål tuffa upplägg. Han är distansgynnad och går bra med skor. Jag tror på ett offensivt upplägg och från springspår är det inte omöjligt att han sitter i ledningen efter en bit. Hästen kommer från en imponerande seger och trivs med Ulf Olsson. Jag väljer därför  att spika på detta preliminära system. 

V75 4

2 Disco Volante har hittat en fin form och kommer från en imponerande vinst. Hästen är snabb från start och felfri är han hästen att slå i ledningen. 7 Sorbet var 3:a i Elitloppet ifjol och besitter hög kapacitet. Brukar gå bra efter uppehåll och kan mycket väl bara vara bäst. 11 Antonio Trot har varit hårt betrodd utan att vinna på slutet. Blir bortglömd nu och kan gynnas om det blir hårt tempo. 

V75 5

6 Power Blaster hoppade bakom bilen senast, men var mycket bra vid vinsten gången före. Mika Fors upp igen och man behåller jänkarvagnen på. Certainly gjorde grovjobbet senast i årsdebuten och lär vara ännu bättre nu om han tagit loppet rätt. Dessutom förstärker Jorma i vagnen. 2 Kontur kommer med fin form och siktas mot ledningen. 

V75 6

10 Danilo Brick står för klassen i gänget och möter enklare motstånd än vanligt. 3 Grevin Sisu står bra inne i loppet och kommer från spetsvinst. 12 Vicar har ett tråkigt utgångsläge och går dessutom upp i klass. Det låter dock väldigt bra från stallet och hästen är under utveckling. 

V75 7

Jag avslutar denna preliminära rad med spik på 7 Västerbo Pokerface. Hästen återkommer efter en tids vila, men Timo Nurmos hästar går alltid bra efter uppehåll och i synnerhet Västerbo Pokerface. Jag tror Örjan kör offensivt från start och tar över ledningen. Från spets har han vunnit 5 av 6 gånger och därifrån tror jag han blir mycket svårslagen. Han står dessutom fint inne i loppet och trivs på distansen. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiva 6 andelar 400 kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

Harry Haythrow 14 andelar 150 kr

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips