Mina tankar inför V75 Bollnäs » 23 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Bollnäs

V75 1

Mycket öppet lopp inleder omgången och här gäller det att måla på. 1 Guillaume Boko kommer med fin form och gör alltid bra insatser. Har ett fint utgångsläge och det är inte alls omöjligt att Björn Goop kommer till ledningen. 6 Remarkable Feet har nu välbehövligt lopp i kroppen och håller hög kapacitet i detta gäng. Laddas mot ledningen och trivs på distansen.

V75 2

Preliminär spik på 8 Champ Lane. Detta är en väldigt fin sort som blir bättre och bättre för varje start. Insatsen senast för femstjärnig, då han vann utvändigt ledaren med sparade krafter. Hästen är allround och kan vinna från samtliga positioner. 

V75 3

2 Dreammoko avslutade starkt i Norrbottens Stora Pris och har nu fått ett fint utgångsläge i ett ganska billigt Guldlopp. 1 Hill Street har fina fartresurser och lär få en fin resa. 3 Queer Fish är van att möta tuffare hästar än detta och nu är det dessutom hemmaplan.

V75 4

8 Pyrmo kommer med mycket fin form och 3 raka segrar. Tål att göra jobb och gillar distansen. 2 Spang Viktor är mycket bra  då han sköter sig, felfri är han med och gör upp. 5 Gomnes Hans T. står bra inne i loppet och trivs på distansen, barfota fram och Örjan upp.

V75 5

7 Viscount har 4 raka segrar i nya regin och besitter fin styrka. 4 Bottnas Fantom har lopp i kroppen och ska dessutom gå med jänkarvagn. 1 Axl Brown satt fast med rubbet senast och har ett fint läge. 2 T.Rex Face gjorde ingen bra debut för Goop senast men lär vara bättre nu.

V75 6

Här kommer preliminära radens andra spik i form av 15 Activated. Mycket fint sto som bland annat vann Drottningens Pokal och Stochampionatet ifjol. Har nu två lopp i kroppen och bör närma sig formen. Ska vara bättre än sina motståndare och jag tror hon runda samtliga.

V75 7

Spik även i avslutningen på 1 Chapuy. Hästen har siktats mot detta lopp och står perfekt inne i klassen. Man lottades dessutom till spår 1, vilket är optimalt då hästen är sylvass ut. I ledningen har han vunnit 6 av 8 gånger och han är väldigt effektiv från den positionen. Jag tror på spets och slut och detta är omgångens bästa spik.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr Unik

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 25 andelar 150kr
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips