Mina tankar inför V75 Bollnäs

Mina tankar inför V75 Bollnäs

V75 1

8 Global Winner blir klar förstahäst i avdelning 1. Nurmos valack hade ungefär samma förutsättningar senast och vann då enkelt. Hittar Örjan en hyfsad resa tror jag han sveper alla tillslut, hästen kan nämligen gå från samtliga positioner. Första motbudet är 3 Majestic Man som gör sin första start i Sverige och får Björn Goop upp. Hästen kommer från vinst och är en vass avslutare.

V75 2

Omgångens kanske bästa spikförslag är 8 Hankypanky Peyton som i sin senaste start fick känna på hur det är att förlora. Hon fick då ett tufft lopp och gjorde det ändå bra som 3:a i mål. Jag tror hon är bättre nu med det loppet i kroppen och med en vettig resa vinner hon.

V75 3

I en svår omgång så blir 2 Västerbo Pokerface min, i skrivande stund, näst bästa spik. Ännu en Nurmo häst som är urstark och nu har lopp i kroppen. Örjan lär sitta på bra på det direkt, trots att hästen inte är snabb ut, borde även kunna vinna frön dödens. Det blir samma utrustning som senast, men hästen bör ha gått framåt rejält.

V75 4

Svårlöst kallblodslopp där jag väljer att nämna 3 hästar. 15 Don Viking såg ut som en vinnare senast, men fick nöja sig med en andraplats. Nu blir det barfota runt om och det är intressant. 14 Lukas Rauen galopperade senast men såg inte trött ut. Hästen har hög kapacitet och lär vara med och göra upp. 12 Husnäs Elving vann senast lite överraskande, felfri igen så är han med i segerstriden.

V75 5

6 Marrakesh är ännu en Nurmo häst med god segerchans. Gör debut över distansen men har vunnit 2 av 5 på 2600m. Galopperade senast i finska derbykvalet men Nurmo låter mycket nöjd med hästen för dagen. 4 Falcon AM lär komma till spets och det kan räcka hela vägen, kan också få rygg ledaren på Marrakesh. 10 Magic Cash trivs på distansen och kan runda samtliga.

V75 6

Fint startfält i Gulddivisionen. 1 Makethemark hade nog inte velat ha spår 1 men kan nog ladda iväg snabbare än vad man tror. Skulle han sitta i ledningen blir han nog svårslagen, annars är han en mycket vass avslutare. 4 Sorbet satt fast och såg jättefin ut senaste i Sundsvall Open Trot och denna gång lär Örjan hitta en bra position. 7 Nadal Broline avslutade sylvasst senast och är mycket bra då han tävlar på topp och banan passar.

V75 7

Väldigt öppen avslutning och jag väljer att nämna 3 hästar. 1 Exclamation Mark fick en för tuff löpning senast. Nu blir det förmodad spets igen och det bör vara toppform. 5 Esprit Sisu har hög kapacitet och med en fin rygg tror jag han fäller samtliga. 2 Spickleback Face kan köra sig till ledning efter en bit och kapacitet finns.

Glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow för 150kr på ATG tillsammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips