Mina tankar inför V75 Bergsåker

V75 1

Remarkable Feet har blivit bättre och bättre för varje start på slutet. I senaste starten var han tapper tvåa i en Silverfinal och nu är motståndet enklare. Han kan gå i alla positioner, men är snabb ut och här lär man sikta mot ledningen. 7 Algott Zonett visade toppintryck senast när han vann en Bronsfinal helt okörd. Nu går han upp i klass, men han är tillräckligt bra för att runda samtliga. 

V75 2

Här kommer denna preliminära kupongens första spik i form av 3 Essie Gonzales. Hästen vann direkt i debuten senast för Katja Melkko, efter att hon fått bestämma i spets och sedan stuckit undan på upploppet till en säker vinst. Nu är chansen återigen till att komma till ledningen god och från spets blir hon väldigt svårslagen.

V75 3

4 Hefner AM är en fin sort som har hög kapacitet för klassen. Läget är bra och siktet är inställt för ledningen, en position han vunnit två av tre gånger ifrån. 5 Ants In The Pants var tvåa senast på V75 och kommer med kanonform. 10 Zodiac Kronos står perfekt inne i loppet och är kanske den hästen med högst kapacitet i fältet. Han är dock inte helt att lita på, det visade han inte minst senast då han galopperade bort en klar seger. 

V75 4

Här kommer andra spiken på detta system. 11 Våler Nikolai imponerade stort när han vann tre raka segrar i November. I senaste starten var han dock inte som bäst och formen är lite oklar. Jag tycker dock att uppgiften är väldigt passande och han är klart bästa hästen i fältet. Förhoppningsvis blir han inte lika mycket spelade denna gång och då är han i min bok en spelvärd spik. 

V75 5

5 Antonio Trot har stått för starka prestationer i Gulddivisionen på slutet. Nu är det läge för ledningen, en position han gått i fyra gånger och vunnit samtliga. Adielsson upp är dessutom intressant. 11 Disco Volante är bästa hästen i fältet och formen är fin. Han trivs dock bäst i den främre träffen, men ska ändå räknas som en av två. 

V75 6

9 Gardner Shaw blev kvar i spåren senast och fick backa bakåt. Avslutningen var dock strålande och intrycket var mäktigt. 1 Gooner siktar mot ledningen, en positionen han vunnit fem av sex gånger ifrån. 7 Marschall Match har nu gjort två starter på svenska mark. I den första starten satt han fast med rubbet och senast vann han enkelt från ledningen. Voltstart är ett minus, men formen är god.

V75 7

Öppen avslutningen och här gäller det att ha sparat streck. 2 Global Agency vann på ett fint sätt från ledningen senast och fortsättningarna ser bra ut. 3 Astronascente Zac vann på V75 för två starter sedan, men fick hård press utvändigt senast och vek ner sig. 9 Daysofourlives är en tuff häst som gynnas om det bli tempo på lopp. Adielsson upp och endast 3 % i nuläget.


Glöm inte köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiva 6 andelar 400 kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 201 kr

Harry Haythrow 14 andelar 150 kr

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips