Mina tankar inför V75 Axevalla » 14 juli | Mattias Åkesson -…

Mina tankar inför V75 Axevalla

V75 1

Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till det ännu. Nu är läget bra och dessutom hoppar Örjan Kihlström upp. 3 Lord Horse kommer med två raka segrar och formen är på topp. Han är snabb från start och lär köras mot ledningen, från den positionen är det hästen att slå. 

V75 2

1 Sunettan Palema har ett prefekt läge och lär leda loppet väldigt länge. 11 Cactus är fartfylld och flög över upploppet senast. Blir det inte för långt fram blåser han nog ner samtliga. 12 Arbiggan har hårdheten och trivs med att attackera bakifrån.

V75 3

7 Handsome Brad är en kanonhäst och nu är det dessutom hemmaplan och hästen lär vara rejält vässad. För två starter sedan vann han Jämtlands Stora Pris mot betydligt vassare motstånd och nu är segerchansen mycket god igen. Jag väljer ändå att dubbla systemet med 1 Romaneqeue, Hästen har nu gjort fyra starter för Björn Goop och blir bättre för varje gång. Senast vann han efter en ruggig avslutning och det lyser form om hästen.

V75 4

14 Wild Love är ett av landets bästa sto och är härdad i tuff konkurrens. Kevin Oscarsson, som är ordinarie kusk, kör, vilket är ett stort plus. Har en vass avslutning och blir tuff att stå emot under slutvarvet. 11 Ivory di Quattro är både stark, snabb och kan gå från alla positioner. Kommer från fina insatser och är främsta och enda motbudet. 

V75 5

6 Zidane Grif är en väldigt kapabel häst som vunnit samtliga starter i Sverige felfri. Han vann direkt i comebacken senast och nu blir det dessutom barfota runt om. 7 Kick Of Classic kommer med fin form och är motbudet ifall favoriten skulle göra bort sig.

V75 6

Här kommer prelimära systemets spik i form av 1 Cab Lane. Hästen har alldeles för lite pengar på sig med tanke på vilken kapacitet han besitter. Nu har han lopp i kroppen och formen borde vara nära. Han är snabb ut och lär ladda mot spets, ska dessutom gå med amerikansk jänkarvagn för första gången. 

V75 7

3 For Guys Dream var mycket bra i vintras och håller hög kapacitet mot detta gäng. Ska utrustas med blinkers för första gången. 1 Charlock Wiking är snabb ut och är den troliga ledaren i loppet, svårslagen från spets. 2 Farlander AM skulle kunna få rygg ledaren och ska inte räknas bort.

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 25 andelar 150kr
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips