Mina tankar inför V75 Axevalla » 18 juli | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Axevalla

V75 1

7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut senast då han vann från ledning, ganska enkelt. Med rätt resa fäller han många. 8 Jaques Noir galopperade senast, felfri har han kapacitet att slå detta gäng då han står bra inne i loppet.

V75 2

12 Gloria Web är ett härligt Sto som mycket väl kan runda detta gäng, har dock aldrig testat volt i tävlingssammanhang innan. 6 Ambon Degato ska enligt Johan Untersteiner ha bra form, öppnar bra och kommer få en bra resa, kanske till och med ledning. 13 Global Upper Style har nu lopp i kroppen och bli farlig denna gång.

V75 3

6 Istanbul Boko ser ut att bli stor favorit i detta lopp. Är den troliga ledaren i loppet och har vunnit 4 av 6 starter. Är dock orutinerad och gör debut över 3 km. Första motbudet blir 11 Ivory Di Quattro som är en vass avslutare och bör gynnas av Axevallas långa upplopp, nu blir det även Björn Goop upp.

V75 4

9 Maximus M.M lär säkerligen sändas fram tidigt och har kunnande för att vinna detta lopp. 14 Rafiki Fri kommer från vinst och har bra form, gör alltid bra lopp och gynnas av det långa upploppet. 6 Callmesally gjorde det bra efter galopp senast och trivs på Axevalla, kan göra mycket jobb själv.

V75 5

Väljer att nämna 2 hästar i detta lopp. 2 Velvet Gio har perfekt läge och hästen gör alltid bra lopp. Vann Silverfinalen senast på ett fint sätt. 4 Master Crowe står perfekt inne i loppet och såg jättefin ut senast på Halmstad då han blev 2:a. Har nu bra läge och borde snart vara dags för seger.

V75 6

I Gulddivisionen blir 4 Milligan`s School favorit och i nuläget går jag stenhårt på hästen och spikar. Tycker att han höjer sig över mängden och distansen är ett plus. Från spår 4 lär han hamna bra på det och han kan vinna från olika positioner. Täta starter är inte negativt och formen verkar sitta i.

V75 7

I avslutningen väljer jag att nämna 3 hästar. 1 Marcello Wibb kan öppna bra och är den troliga ledaren. Har gjort bra lopp på V75 och blir hästen att slå. 6 Adde S.H va jättebra i försöket till sprintermästaren, hästen är snabb i benen och kan få ett fint lopp. 3 Global Winner gjorde det bra senast och nu blir det eventuellt rycktussar för första gången, bör räknas.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips