Mina tankar inför V75 Åby och Åbys Stora Pris » 8 aug. | Mattias -…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför V75 Åby och Åbys Stora Pris

Mina tankar inför V75 Åby och Åbys Stora Pris

V75 1

4 Global Undecided kommer med toppform till detta lopp. Hästen kommer med 3 segrar på de 4 senaste loppen och kan vinna från samtliga positioner. 1 N.Y Coeurdesoleil kan hitta ledning från spår 1 och trivs på svensk mark. 5 Staro Leonardo är också startsnabb och blir svårslagen om han kommer dit. Gick barfota för första gången senast och då bet det bra på upploppet.

V75 2

Spikförslag i lopp 2 då 3 Velten Versailles har toppchans att ta sin 7:e raka seger. Hästen vet inte hur det är att förlora och senast i årsdebuten krossade han sina motståndare. Rick Ebbinge kommer köra mot ledning och från den positionen tror jag han blir oerhört svårslagen.

V75 3

4 Eldorado B blir klar förstahäst i detta fina lopp. I senaste loppet vann han på ett fint sätt och nu är det rätt distans igen. Jag tror att hästen sitter i spets ganska tidigt och därifrån blir han svårslagen. Motbuden är i förstahand 2 Ragazzo Da Sopra som kommer få ett bra lopp och som faktiskt slog Eldorado B utvändigt senast, dock över längre distans. Även 10 Ural är en klassig häst som kan vinna från alla positioner.

V75 4

Mycket öppet lopp och här gäller det att strecka på. 10 Tale Of Jacks var lysande senast och med lite klaff så kan han fälla alla på upploppet. 9 Short in Cash är kanske bästa hästen och går han felfri kan han vinna från samtliga positioner. 3 Marcello Wibb är den troliga ledaren och mycket väl rinna undan.

V75 5

Ännu ett öppet lopp. 11 Tae Kwon Deo som vann Sprintermästaren och senast gick ursinnigt efter galoppen håller jag högts i detta fält. 9 Missle Hill vann med sparat kvar senast på Solvalla och kan få ett fint smyglopp av Örjan. 6 Zlatan tror jag är en riktigt Gocciadoro kanon och felfri tror jag han blir tuff att stå emot.

V75 6

5 Coktail Fortuna är spetsfavorit och går det inte för fort, som i de två senaste starterna, kan han rinna undan. 6 Ferrari B.R är en topphäst i grunden som haft skadeproblem den senaste tiden, har dock kapacitet att slå detta gäng. Outsidern i loppet är 2 Nappa Scar som är kusligt snabb och kan slå till på Open Stretch.

V75 7

Åbys Stor Pris över 3140 m och jag avslutar med spik på 9 Propulsion. Proppen avslutade sylvasst som 2:a senast i Hugo Åbergs Memorial, efter 6 veckors vila. Jag är ganska säker på att han vunnit om Örjan hade fått köra mer offensivt från början. Hästen vann detta lopp förra året för Readly Express och jag tycker han är huvudet högre än samtliga.

Detta är min första tankar och som det ser ut nu är det inte omöjligt med 3 spikar och nästintill fullt i resterande lopp.

Senast blev det 7 rätt på V75 så glöm inte att köpa min andel Harry Haythrow på lördag!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips