Mina tankar inför V75 Åby » 6 aug. | Mattias - Travstugan.se

Mina tankar inför V75 Åby

V75 1

Jag inleder detta  preliminära system med spik på Björn Goops 4 Unoicsdue Gnafa. Hästen har övertygat stort i sina starter på svensk mark, med 2 vinster på 4 försök. I senaste starten fick han endast stryk av Who`s Who som nu är en av favoriterna i Åbys Stora Pris. Jag tror Goop kör sig till ledningen och därifrån blir han mycket svårslagen.

 V75 2

Jag spikar även i avdelning 2 och denna gång är det Örjan Kihlström och 7 Champ Lane. Hästen kommer med tre raka segrar och har imponerat stort efter sina comeback. Han har visat att han befinner sig i en alldeles för låg klass och att han kan gå från alla positioner. Örjan kör igen och jag tror ekipaget tar 4:e raka.

V75 3

6 Aramis Bar vann senaste på ett fint sätt i tuff konkurrens. Hästen kommer med toppform, med ans övriga i loppet siktar mot stora årgångslopp. 5 Power har vilat ett tag nu och förbereder sig inför Derbyt. Det är frågetecken på formen men grundkapaciteten är skyhög. 4 Golden Dream M.E lär sitta i ledningen tidigt och ska inte nonchaleras. 

V75 4

9 Anthara Bi kommer med två raka segrar och fin form, få tipsettan i ett mycket öppet lopp. 15 Karmel Hill har varit lysande i nya regin. 14 Millie Millionaire är stentuff och kommer från vinst i Frankrike. 4 Sunettan Palema siktar mot ledningen och kan leda loppet runt om.

V75 5

10 Andre Ward spurtade sylvasst till vinst senaste och få han spara krutet igen så har hästen en ruggig avslutning. 12 Ivory di Quattro är bästa hästen i fältet och är han som han ska så rundar han samtliga. 2 Vagabond Bi har fin form och ett bra utgångsläge.

V75 6

8 Zap di Girifalco har ett jobbigt utgångsläge, men är ändå min förstahäst i loppet. Hästen har imponerat stort i Björn Goops regi och kommer med två raka segrar. 2 Man At Work fick ge sig på upploppet så sent som i lördags, bör ha gått framåt med loppet i kroppen och har ett perfekt utgångsläge. 9 Harran Boko vann på ett övertygande sätt senast på topptid. Hästen är riktigt bra när han är bra och det blir barfota runt om igen.

V75 7

Dagens höjdpunkt Åbys Stora Pris över 3140 meter avslutar omgången. 8 Moni Viking älskar distansen och vann Harpers Hanovers på nytt världsrekord. Han har bäst kusk. ska gå med jänkarvagn och ska köras offensivt direkt denna gång. 2 Cokstile gör alltid bra insatser och kommer vara med och göra upp även i detta lopp. Distansen bör inte vara något problem då hästen är stark som få. 3 Handsome Brad har laddats mot detta lopp och är sylvass när han få spara speeden. Kan eventuellt spurta ner samtliga via Open Stretch. 

Glöm inte att köpa mina andelar på www.atg.se/direktenryd

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry mot Potten 10 andelar 200kr

Harry Haythrow 20 andelar 150 kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips