Mina tankar inför V75 Åby

Mina tankar inför V75 Åby

V75 1

1 Martin De Bos kommer från en fin spetsseger på V75. Då öppnade han förvånansvärt bra och lär ladda mot samma position igen. Oavsett om han kommer dit eller inte, lär han få en fin resa och kan avgöra på open stretch. 6 Reverend Wine har springspår och är min favorit att komma till spets, i den positionen har han 6 av 7. Skor på är inget minus och det känns som att det är hästen att slå. Även 3 Island Life ska nämnas. Hästen har nu tre lopp i kroppen och verkar ha höjt sig i Robert Berghs regi.

V75 2

Avdelning två är ett ruggigt öppet lopp där jag skulle vilja säga att nästan alla kan vinna. Jag väljer att nämna två hästar. 1 Derby Simoni vann på ett läckert sätt senast från ledningen. Kommer med toppform och har ett perfekt läge att göra en repris. 5 Get Ready On Tour har även han toppform och lär få en fin position, startsnabb.

V75 3

Även detta treåringslopp känns väldigt öppet. 11 Västerbo Lexington står bra inne i loppet och kommer från Berghs formstall. Vann senast på Åby och lär köras offensivt. 6 Utah Broline är en strak häst som står på tur för att vinna, står dock hårt inne i loppet. 3 Take The A. Train är snabb ut och favorit att sno åt sig spets, därifrån kan Andre välja om han vill släppa eller köra i ledningen.

V75 4

1 Pine Muscle. Hästen är en lovande fyraåring som vunnit 3 av sina 6 inledande starter. Han är snabb ut och få han bestämma en bit i ledningen är det troligt att Örjan motta in en ny seger med denna fina travare. 3 Inspector startgalopperade som ganska stor favorit på V75 senast. Kapabel häst som normalt sätt är snabb ut och är ute efter revansch.

V75 5

4 Stonewashd Diamant kommer med två raka vinster och fin form. Lär försöka köra sig till ledningen och därifrån blir hon svårslagen. 12 Wild Love är van att möta stenhårda hästar och gör det oftast bra. I senaste loppet var hon dock ute mot enklare motstånd och vann då lätt med krafter kvar. Trist läge men kan fälla samtliga tillslut.

V75 6

Här kommer omgångens preliminära spik i form av 5 Betting Gangster. Toppstammad fyraåring som nu gör debut i gulddivisionen. Har haft en hel del otur under året, men i sina ljusa stunder är han ruggigt kapabel. Nu är det inte världens tuffaste gulddivision och med rätt resa tror jag han fäller samtliga med sin vassa avslutning.

V76 7

Jag väljer att låsa med två hästar även i avslutningen. 9 Man At Work spurtade fint som 2:a senast ifrån ett omöjligt läge. Kanske den mest kapabla hästen i fältet och har en ruggig avslutning som blir svår att stå emot. 3 M.T Mighty Winner har äntligen lottats till ett bra spår. Hästen är snabb ut och i ledningen har han 3 av 6, dessa med skor.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 6 andelar 400kr UNIK

Harry Haythrow 20 andelar 150kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips