Mina tankar inför V75 Åby

Mina tankar inför V75 Åby

V75 1

6 Kennedy är en kapabel häst som var med i Derbyfinalen. Hästen är snabb i voltstart och lär köras offensivt. I min bok lär han få överta ledning och därifrån blir han svårslagen. 11 Vincent As trivs i dessa förhållande och tål att göra mycket jobb. 15 Staro Leonardo har fin form och kan runda samtliga med rätt ryggar.

V75 2

2 Andre Agassi kommer med två raka segrar och toppform, har siktat på detta lopp och har fått ett perfekt spår. Hästen tål att göra grovjobb och blir svår att stå emot sista varvet. 1 U.B Cool vann från ledning senast och lär hamna i den positionen igen, kan räcka hela vägen.

V75 3

Montélopp och jämt spelat, jag väljer att nämna två hästar. 1 Donners AM är obesegrad i Monte och lär få ett bra lopp. 9 Ladyofthelake har sett lysande ut under sommaren och är både stark och snabb, kan vinna från alla positioner. Öppet bakom.

V75 4

6 Mellby Granat hade 3 raka segrar innan han förlorade senast i ett långlopp mot mer rutinerade hästar. Hästen gjorde det ändå bra som 5:a och har han bara tagit loppet rätt så tror jag han har god chans att ta revansch direkt. Det blir barfota runt om igen och jag tror han kan vinna från alla positioner, preliminär spik!

V75 5

Här kommer omgångens bästa spik i form av 10 Mellby Free. Hästen 14 vinster på 19 starter och har redan sprungit in över 7 miljoner. Hon höjer sig rejält över mängden och nu blir det Örjan upp för första gången. Kan gå från alla positioner och i mina ögon är det en solklar spik.

V75 6

Öppet lopp och jag väljer att nämna två hästar. 2 Caligula är obesegrad från ledning och lyckas Jimmy Jonsson hålla ut blir hon svårslagen. 7 Tony Afrika trivs på Åby och har hög kapacitet, med rätt lopp är han med och gör upp.

V75 7

Fint Gulddivisionslopp och många med chans. 2 Sorbet är obesegrad från ledning och ser ut hamna där nu. Hästen har fin form och kan leda från start till mål. 3 Nadal Broline har toppform och slipper han dödens denna gång kan han fälla samtliga på upploppet, minus att Goop inte kör. 12 Rajesh Face har sett urläcker ut i två starter nu och måste med, trots tråkigt spår.

Glöm inte att köpa mina andelar på ATG tillsammans!

Harry Exklisuv 400kr 10 andelar unik

Harry Haythrow 150kr 20 andelar  

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips