Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla » 18 juni | Mattias -…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla

Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla

V86 1

9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ett bra spikförslag. Luringen i loppet är 10 Dibaba som har hög kapacitet, men som ofta gör bort sig med galopp. I senaste starten var Roger Walmann riktigt nöjd efter värmningen, skrälla till låg %.

V86 2

3 Bottnas Fantom bröt segersviten senast då han var 2:a i mål, efter en tung resa. Nu har Jorma spår 3 och i ledning har han ännu aldrig förlorat, en het segerkandidat med andra ord. 2 Maximus M.M kommer med 2 raka vinster och är även han snabb från start, borde få en bra resa. 8 Jackpott Band är en outsider, trots tråkigt spår kan han vara med på upploppet.

V86 3

Öppet lopp där det gäller att strecka på. 2 Zorro Kronos är kapabel och har fått ett bra spår, kan dock behöva lopp i kroppen enligt stallet. 4 Fille AM vann enkelt i årsdebuten och kan bli hästen att slå i ledning. 8 Awaited är en stark häst som kan vinna med klaff. 11 OH Lord kan avsluta bra och är med i segerstriden om han går felfritt.

V86 4

3 Who`s Who kördes försiktigt i årsdebuten men avslutade på ett formidabelt sätt och såg smäll fin ut i mål. Denna gång sänder säkerligen Örjan fram mot spets. I denna position har han aldrig förlorat och detta är omgångens bästa spik.

V86 5

Timo Nurmos 6 Hankypanky Peyton är fortfarande obesegrad och har vunnit samtliga starter ganska lätt. Detta är en riktig kanon och kommer hon till ledning, som mycket talar för, blir hon oerhört svår att plocka ner, spikförslag. Värsta motbudet har spår 12 och det måste bli klaff om det ska lösa sig för 12 Real Caviar. Hästen är dock bra och kommer vinna många lopp framöver.

V86 6

Ett lopp över 2640 m, en distans som 12 Reckless trivs på ypperligt. Hästen var inget vidare i årsdebuten men bör ha gått fram med lopp i kroppen. Bästa hästen och bästa kusken i fältet och ännu ett spikförslag. Första motbudet är 11 Springover, som kan smyga med i rygg och har en vass avslutning. 1 Cesar F.C kommer förmodligen sitta i ledning och kör nog där tills lampan lyser.

V86 7

4 Attraversiamo fick i senaste loppet gå utvändigt om en viss Campo Bahia, gjorde det dock bra och slutade 2:a. Kommer säkerligen att få överta ledning här och då blir han mycket svårslagen, omgångens nästa bästa spik. Enda motbudet är 1 Viking Brodde som gjorde en stark prestation senast och kan avsluta vasst.

V86 8

Lurig lopp i den sista avdelningen. Jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Joyeuxanniversaire är en kapabel häst som kan vinna från alla positioner. 1 Vinci I.M håller Peter Untersteiner högt, är inte speciellt snabb ut, men bör räknas. 12 Hersey Boko trivs bäst i ledning men kan få ett bra lopp av Örjan och kan säkert fälla många.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips