Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla » 18 juni | Mattias -…
  • Hem
  • Mattias
  • Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla

Mina tankar inför Jackpottomgången på Solvalla

V86 1

9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ett bra spikförslag. Luringen i loppet är 10 Dibaba som har hög kapacitet, men som ofta gör bort sig med galopp. I senaste starten var Roger Walmann riktigt nöjd efter värmningen, skrälla till låg %.

V86 2

3 Bottnas Fantom bröt segersviten senast då han var 2:a i mål, efter en tung resa. Nu har Jorma spår 3 och i ledning har han ännu aldrig förlorat, en het segerkandidat med andra ord. 2 Maximus M.M kommer med 2 raka vinster och är även han snabb från start, borde få en bra resa. 8 Jackpott Band är en outsider, trots tråkigt spår kan han vara med på upploppet.

V86 3

Öppet lopp där det gäller att strecka på. 2 Zorro Kronos är kapabel och har fått ett bra spår, kan dock behöva lopp i kroppen enligt stallet. 4 Fille AM vann enkelt i årsdebuten och kan bli hästen att slå i ledning. 8 Awaited är en stark häst som kan vinna med klaff. 11 OH Lord kan avsluta bra och är med i segerstriden om han går felfritt.

V86 4

3 Who`s Who kördes försiktigt i årsdebuten men avslutade på ett formidabelt sätt och såg smäll fin ut i mål. Denna gång sänder säkerligen Örjan fram mot spets. I denna position har han aldrig förlorat och detta är omgångens bästa spik.

V86 5

Timo Nurmos 6 Hankypanky Peyton är fortfarande obesegrad och har vunnit samtliga starter ganska lätt. Detta är en riktig kanon och kommer hon till ledning, som mycket talar för, blir hon oerhört svår att plocka ner, spikförslag. Värsta motbudet har spår 12 och det måste bli klaff om det ska lösa sig för 12 Real Caviar. Hästen är dock bra och kommer vinna många lopp framöver.

V86 6

Ett lopp över 2640 m, en distans som 12 Reckless trivs på ypperligt. Hästen var inget vidare i årsdebuten men bör ha gått fram med lopp i kroppen. Bästa hästen och bästa kusken i fältet och ännu ett spikförslag. Första motbudet är 11 Springover, som kan smyga med i rygg och har en vass avslutning. 1 Cesar F.C kommer förmodligen sitta i ledning och kör nog där tills lampan lyser.

V86 7

4 Attraversiamo fick i senaste loppet gå utvändigt om en viss Campo Bahia, gjorde det dock bra och slutade 2:a. Kommer säkerligen att få överta ledning här och då blir han mycket svårslagen, omgångens nästa bästa spik. Enda motbudet är 1 Viking Brodde som gjorde en stark prestation senast och kan avsluta vasst.

V86 8

Lurig lopp i den sista avdelningen. Jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Joyeuxanniversaire är en kapabel häst som kan vinna från alla positioner. 1 Vinci I.M håller Peter Untersteiner högt, är inte speciellt snabb ut, men bör räknas. 12 Hersey Boko trivs bäst i ledning men kan få ett bra lopp av Örjan och kan säkert fälla många.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips