Mina tanka inför V86 Vaggeryd » 11 juni | Mattias - Travstugan.se

Mina tanka inför V86 Vaggeryd

V86 1

11 Stoletheshow återkommer efter en tids uppehåll och står med 40 m tillägg, men möter hästar han normalt sätt ska slå. Han står för klassen i loppet och det är inte så många hästar att runda, kan vara ett bra spikförslag om man vill koppla grepp om omgången. Första motbudet är 9 Il Boscaiolo som är bättre än raden.

V86 2

Öppet lopp där det bör krävas ett antal streck. 5 Västerbo Daytrip är en kapabel häst som varit ute mot tufft motstånd, lär köras offensivt men riskerar dödspositionen. 1 Amelia öppnar bra och kan få ett fint lopp. 10 Morran gick med järnkarvagn för första gången senast och det såg bra ut, enklare emot nu och bör räknas tidigt.

V86 3

3 Fabulous Journey har endast gjort 5 starter i karriären, men slutat som sämsta 2:a i dessa. Står perfekt inne i loppet och blir svårslagen om hon kommer till spets, spikförslag. 1 Stephanie Divine kommer från vinst och kommer sitta bra på det från start. 7 Glamour Dancing är ett nyförvärv från Österrike hos Peter Untersteiner, som vann direkt i debuten. Såg då läcker ut, men är svårbedömd.

V86 4

Ett kul lopp över 3640 m. 9 Explosive Merlot är en underskattad häst som äntligen fick vinna senaste efter en läcker prestation, bör vara lika bra nu och då blir han svår att stå emot. 10 Elliot Coger står 60 m bakom, men är en stark häst som gillar distansen. 4 Thriller N.P har lopp i kroppen och är en fin häst i grunden.

V86 5

Öppet lopp över 1640 m där det kommer att gå fort i början. 3 Dokonjo återkommer efter ett litet uppehåll men har ett perfekt spår. 4 Wollafur kommer från seger och har bra form. 2 Iago Zon är en topphäst i grunden som debuterade på ett bra sätt i ny regi senast, kan mycket väl blixtra till här. 1 Bijou Bourbon H.M kan få rygg ledaren och är en snabb avslutare.

V86 6

3 Valnes Isidor möter lämpligt motstånd och bör ha bra chans att vinna, trots att han inte startat på länge. Kanske bara vinner detta lopp och vid gardering är det öppet bakom. 4 Jesper Trot har varit som sämst 2:a på sina 5 starter i karriären och bör vara långt fram, möter dock tuffare motstånd nu.

V86 7

7 Global Warrior är snabb ut och sitter eventuellt i ledningen efter en bit, en position han trivs i. 3 Kennedy är en häst som jag gillar skarpt, kan göra mycket jobb själv men kan också galoppera. Även 2 Adde S.H har en förmåga att inte trava riktigt, skulle han gå felfritt besitter han dock en grym kapacitet.

V86 8

1 Marcello Wibb spurtade in som 3:a under Elitloppshelgsfinalen. Har spår 1 och ska vara favorit. 8 Sato har fått ett dåligt spår, men är i nuläget inte alls mycket spelad och kan mycket väl vinna. 11 Alegre B vann på ett imponerande sätt, utvändigt ledaren, senast och bör vara med vid gardering.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips