Mina tankar inför V75 Skellefteå

Mina tankar inför V75 Skellefteå

V75 1

Jag börjar omgången med en preliminär spik på 8 Giant Shadow. Hästen är obesegrad i Sverige i Björn Goops regi och endast förlorat 3 lopp på 22 starter. Det är en komplett häst med en härlig vinnarskalle och trots spår 8 tror jag det är en bra spik.

V75 2

2 Majet Af Djupmyra kommer med två raka segrar och ser ut som en helt ny häst i den nya regin. Senast vann hon frön dödens och skulle hon hitta till ledning är det hästen att slå. 5 Lady Zappa står perfekt inne på pengar och med lite klaff är hon en vass avslutare. 10 Vanessa F.B har springspår och är snabb från start, lär få en bra position och är stark till slut.

V75 3

5 Vixus är en finsk talang som borde vara form toppad till detta lopp, nu blir det barfota bak för första gången och det är intressant. 8 Pave Faks har hög kapacitet om han går felfri, nu blir det även barfota och jänkarvagn. 3 Art Kjarvald är ofta ute i tuffa lopp och vinner inte heller så ofta, kommer dock från vinst och är den troliga ledaren i loppet.

V75 4

9 Ellis Pride har vunnit 2 av 3 lopp efter comebacken och gör alltid bra lopp. 2 Gossip`s Lord satt fast med krafter sparat senast och är den troliga ledaren i loppet. 4 Staro Mary Lou är osäker, men går hon iväg felfri är hon tillräckligt stark för att vinna.

V75 5

10 Antonio Trot såg fin ut i Silverfinalen i lördags och nu är det enklare emot. Stark häst som tål att göra jobbet. 4 Weekend Fun brukar också möta tuffare motståndare, har nu läge att spetsa och i den positionen har han 7 vinster på 10 starter.

V75 6

6 Carmine AM kommer från seger och har bra läge, trivs på distansen och lär få ta över ledningen. 14 Ragazzo Da Sopra vann mot ett betydligt tuffare motstånd senast och trivs på långdistans. 13 On Track Piraten är van att vinna på V75 och är betydligt mer rutinerade än sina motståndare. Rätt årstid nu och kan mycket väl svepa fältet.

V75 7

Omgångens andra preliminära spik kommer i sista avdelningen i form av 1 Macelleria som nu har två lopp i kroppen och bör ha bra form. Kommer han bara ut från sitt innerspår tror jag han vinner detta lopp från alla positioner.

Glöm inte att köpa min andel på ATG tillsammans!

Harry Exklusiv 400kr. En unik andel med 10 andelar.

Harry Haythrow 150kr. 20 andelar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips