Xress-fredag med V64!

Det börjar vänjas vid nu att det är V64 Xpress på fredagar! Det nya upplägget som tar en timme att avverka delas denna fredag av Kalmar och Rättvik!
Xpress-andelen kostar 64 kronor och du hittar den här!

V64-1

Lägligt nog en fredag kväll kan en mojito vara starkast här; 10 Mojito Day. Fyraåringen har svarat för två raka insatser med gott resultat och står dessutom riktigt bra inne i det här loppet. Läget är lite vanskligare nu än tidigare, men dagsformen är det inget fel på.

8 Trix For Free får man inte tappa bort trots att han bara vunnit 1/14 i år. Han gjorde det bra i tufft sällskap senast och kan snart ta efterlängtad seger igen. 7 Voltaire P.Hill är av det starkare slaget och ska åter köras barfota runt om. Han var mest bara blek senast i regidebuten hos Emma Johansson och förväntar mig en starkare insats nu. Stefan Persson sitter upp!

         V64-2

         Oskar Kylin Blom har flera lovande hästar i stallet och en av de mer lovande är 11 Sweety Cash S.W. som inte verkade trivas med långresan ner till Jägersro senast. Hon var inte alls bra där. Nu blir det kortare resa för henne igen och så som hon presterade i augustis två starter ska hon bli högintressant nu. Travet hängde inte helt med på Jägers sist men jag litar på att Kylin Blom har henne i bättre skick nu och då är hon riktigt bra för den här klassen.
         Stoet är starkast i fältet och kommer även visa det.

         2 La Mauresque gör sin första start sedan 29 juni och det är mycket baserat på utgångsläget som jag tror hon blir att räkna med direkt. Westholm låter stoet även springa barfota runt om igen (skor bak senast) och sexåringen står väldigt bra inne i loppet. 

           V64-3

           Dags nu, väl!?
           Det är lite så jag känner kring 10 Ytowns Carmen som jag haft ögonen på i hennes två senaste insatser. Jag tycker hon gjort det riktigt bra båda gångerna men marginalerna har inte varit på hennes sida till slutet och det har blivit två andraplatser. Nu är det bakspår över kort vilket givetvis är svårt, men jag tror hon snart får det att lossna igen. Dags nu, väl!?

           2 Legend le Soleil har haft en blytung period på ovalen den här säsongen och inte alls fungerat. Nu fick han i ett klent gäng vinna senast men sjabblade åter med stilen. Allt annat än pålitlig men skulle han mot förmodan sköta sig är han tidigt segerbud.
           6 Professor
           kommer "sure Zacke" ladda framåt med och fyraåringen har ju varit riktigt fin i sina två senaste och sitter han i ledning direkt kan det här vara över efter 400 meter.

              V64-4

              Kajsa Frick är som vanligt den som styr 2 Åstas Gotthard och jag fick fort intresse för ekipaget när jag ögnade igenom startfältet. Åstas Gotthard har jag haft skrällhopp kring på V75 och insatsen senast på Bollnäs (V75) var riktigt bra. Sexåringen står väldigt bra till i loppet härifrån och kommer få som sämst rygg ledaren. Jag håller honom högt i det här loppet och rent av som förstahästen.

              9 Höstbo Elis är värsta motståndaren till Åstas Gotthard. Sjuåringen galopperade tidigt bort sig senast men innan det riktigt bra två gånger om. Utgångsläget är tilltalande och ekipaget kommer hamna perfekt på det tidigt. Tycker det här är starkaste hästen i fältet.

              4 Valle Hugo är inte helt travsäker vilket vi fått se i hans två senaste starter. Nu sitter Mats E Djuse upp och skulle sexåringen kunna komma iväg felfritt ur volten så tror jag Djuse försöker sig framåt direkt för att kunna nå ledarpositonen.
              6 Alm Nagano
              spelades till hårt betrodd på V75 näst senast och var en besvikelse. Nioåringen var sedan inte så värst mycket bättre i lördags på Leangen och visst är dagsformen litet frågetecken.

                  V64-5

                  • Hur länge bestämmer Markus Waldmüller? Mycket möjligt hela vägen.

                  Här kör han stall Luguaer-tränade 1 Spartak Face som efter segern för fyra starter sedan har radat upp tre raka insatser där han gjort det strålande bra utan att få vinna. Här är spetschansen mycket god och sjuåringen kommer kunna styra och ställa länge, länge. Troliga scenariot är att han leder runt om!

                  Det roliga bakom är att det är två ston jag ser som värst emot; 2 Ryssebo La Reine står väldigt bra till i loppet och är hon som näst senast kommer hon sluta långt framme. 10 Ritz Guiness såg jättebra ut i sin comeback senast och kommer vara ännu bättre nu.

                  V64-6

                  • Talanger och orutinerade - det räcker ändock med två

                  Jag tror att stall Svante Båth selar ut främsta segerkandidaten i loppet i form av 2 Match'Em som planeras tävla barfota runt om för första gångne i karriären nu. Högintressant! Hingsten tog tidigt ledning näst senast och vann barnsligt lätt. Senast hade han lite sämre dag, men det är inte konstigt att det kan variera lite när man är orutinerad. Är han lika bra som näst senast, vilket jag hoppas, då kan han bara vara bäst!

                  Den emot är från bakspåret i form av 9 Fenix Brick från stall Westholm vars hästar gått otroligt bra på senare tid. Fyraåringen är av det starkare slaget vilket gör att jag tror han kommer vara svår att stå emot när han avancerar ute i spåren. Fick aldrig riktigt tur med positionerna senast och det är bara att glömma. Jag tror han kommer göra en toppinsats här!
                  Annan som man ska ha respekt för är så klart 4 Jack And Ginger och den jätteöverraskningen är 7 Short Circuit.

                  Bästa spelbolaget för travodds

                  Bet365

                  Bäst
                  • Världens största spelsajt
                  • Egna fasta travodds
                  • Bra välkomsterbjudande
                  • Inget poolspel
                  Välkomstbonus
                  1250 SEK i spelkrediter
                  Hämta bonus Besök hemsidan

                  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                  Sammanfattning

                  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                  Läs hela recensionen

                  Fler aktuella travtips

                  En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

                  Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

                  Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

                  Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips