Vinnare: Bör strida ner dessa » 13 maj | Martin Engström -…

Vinnare: Bör strida ner dessa

Ikväll tror jag Gareth Boko är tillbaka i segerslag igen!

Lopp 4 på Halmstad körs över lång distans och dubbla tillägget är alltid lite utmanande. Däremot tror jag Gareth Boko är tillbaka i vinnarcirkeln ikväll igen.
Key West Snapper kommer ge det ett försök att strida emot - men med två lopp i kroppen förväntar jag mig att Gareth Boko är i ordning ikväll.

Kapacitetsmässigt är han överlägsen motståndet ikväll och får han det bara någorlunda kört som Conrad Luguaer vill så tror jag Gareth Boko vinner!

Spela vinnare här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips