V86: Uppvisningsdags!? Jag tror det

Det är en härlig V86-kväll som väntar oss från Eskilstuna och jag tror Hail Mary bjuder på en uppvisning!

V86-1

13 Upside Face har varit jättefin i två raka segrar, men nu väntar helt annan uppgift än då och det är givet att gardera.

11 Hamilton Atout fick skärpa till självförtroendet senast när han vann i mycket stark stil i monté. Nu återgår han till sulkyn med Björn Goop. Ska bli intressant se hur förra loppet fått upp formen på femåringen.
3 Legend V.S. är tänkbart skrällbud från framspåret som gick bra som trea senast. Är på rätt väg nu! 5 Broadway Oro är även väldigt spännande där framme på framspåret och ska ha gått framåt med senaste loppet. 

  V86-2

  12 Father Simon har varit klart förbättrad i sina två senaste starter och han är i fin form för dagen. Såg väldigt stark ut senast och med det i kroppen håller jag honom högst här.

  Andrarankade är 15 Eskobar Zet.
  Ett annars mycket orutinerat lopp där starthästarna möjligen inte är tillräckligt starka för att stå emot tilläggshästarna. Den där framme som kan vara aktuell är 7 Irqua Soleil Am.

  V86-3

  4 Copen Chuck S.M. har verkligen varit mycket övertygande i sina två senaste starter och så även för fyra starter sedan. Han har både visat snabbhet men framförallt styrka och nu är läget perfekt här över korta distansen.

  Bakom? Ja, 5 Ceboruco blir ju en tuff konkurrent jag har respekt för och 1 Precious Thing smyger med perfekt härifrån. Överraskningen är 9 Being Jolly som kan hamna perfekt till här med startrusningarna framför sig i starten.

   V86-4

   Vi får återse 1 Hail Mary igen och han ska nu laddas upp för Åby Stora Pris senare i sommar. Han gjorde en strålande insats i Elitloppet och här tycker jag han har mycket stark segerchans. Jag förväntar mig en uppvisning med ett perfekt läge och detta spikar vi!

   4 Seismic Wave hade man normalt sett som utmanare, men tycker inte intrycket på honom varit så övertygande den här säsongen. 2 Diamanten har varit klart bra den här säsongen och nu rycks skorna runt om.

   V86-5

   Mitt tidiga streck är 8 Dear Matrix som var jättebra som tvåa senast och är i toppform nu! Tomas Petterssons hästar går otroligt bra för dagen och detta är ett tidigt streck för mig och omgångens skräll!

   6 Parfait A.F. har åter god chans att sitta i spets tidigt och därifrån är hon mycket kaxig. Vi har däremot några på startvolten som kan tampas emot, framförallt 1 Ivanka Amok och 2 Southwind Boko. Låt sistnämnda gå felfritt nu då...! 

    V86-6

    1 Billy Idol har ingen vidare rad men är betydligt bättre än så. Hoppas han snart visar samma tendenser som ifjol, då duger han mer än väl i detta snabbloppet och kan leda runt om.
    5 Voice of Reason med jänkarvagnen på, Örjan i sulkyn och närmar sig första årssegern. Jag tror ekipaget är de som kan få loppet till slut. Har även med 4 La Merida som varit jättebra i sina två starter i år.

     V86-7

     Det är som alltid ett jättefint Fyraåringstest som gör upp om 250 000 kronor!

     6 Kentucky River har jag skrivit mig varm om flera gånger om och är i mina ögon en framtida storstjärna. Var otroligt bra i sina V75-segrar tidigare i våras och gick starkt senast från omöjligt utgångsläge. 
     Per Nordström håller honom högt och jag tror ekipaget kan bestämma detta loppet länge. Jag har spikat förr och är inte rädd för att göra det igen!

     9 Charliebrown Effe har radat upp segrarna och är en het utmanare. 1 Aquarius Face är även han av hög klass när han fungerar och är han som vid segern på Bjerke näst senast blir detta högintressant! 10 Power Doc blir en spännande joker i sammanhanget som varit överraskande bra i år.

     V86-8

     10 Beacon Kronos har det inte helt lätt i travet men bakspåret här kan vara perfekt för honom att trava in sig ordentligt. Jänkarvagnen sätts på igen och han kommer runda majoriteten! De dagar han fungerar vänder han ut och in på sådant här motstånd och jag tror han ger oss en kraftfull avslutning till seger.

     Nämnde tidiga stall Tomas Pettersson och här har de med 5 Matadoren Eme från ett perfekt framspår. Reserven i loppet! Italienske segermaskinen med 20 segrar på 51 starter, 7 Asnaur dei Rum, gör debut i Sverige och får andrareserven.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

     V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

     Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips