V86: Uppvärmning inför helgen!

V86: Uppvärmning inför helgen!

Jag är i full gång med jobbet inför V75 på Jägersro på lördag. Som uppvärmning dit är det en intressant V86-omgång som är dags att spela hem från Bergsåker och Solvalla!

V86-andelen finner du här!

SPIKARNA:

V86-1: 

Det surras en hel del om att 6 Global Unlimited är en favorit i fara och för många är det här ett garderingslopp, både för Global Unlimited inte är något att hålla i handen för och så klart för det är första avdelningen.
Jag tycker dock Global Unlimited är klart bäst i fältet och stormtrivs över distansen. Är han bara frisk så har jag svårt att se annat än seger faktiskt.

V86-4:

Bakspåret är givetvis inget plus, men jag tycker ändå 10 Bon Ego är huvudet högre än motståndet här. En och annan hygglig stokonkurrent i fältet och framförallt är det väl Musique d'Inverne och Ti Punch Broline som ska bli spännande bakom.
Men jag tror ändå Bon Ego är bäst och framförallt starkast i fältet. Jorma Kontio är offensiv och löser uppgiften!

V86-8:

Mångas spikbud i omgången är 4 Veritas Grif som tydligen ska leda det här runt om. Dock är det inget sto man riktigt ska lita på och där finns viss galopprisk - men framförallt tror jag flera kommer försöka ladda emot henne och inte låta Björn Goop sitta lugnt där framme.
Vem detta öppnar upp för? 10 Pastorns Lady!
Stoet var visserligen lite svagare senast, men före det har Pastorns Lady varit riktigt bra. Blir knappt andrahandsfavorit den här gången och Örjan Kihlström kommer köra en perfekt resa hela vägen och spurta förbi fältet sista halvvarvet.

LITE OM NÅGRA GARDERINGSLOPP:

V86-2:

5 Chianti tycker jag man ska hoppas mer på den här gången och jag förväntar mig att han levererar bättre den här gångne. Borde vara segermogen nu.
4 On Track Piraten
har man respekt för under den här årstiden även fast dagsformen är jättefrågetecken.

8 Order To Fly är bra nog att överraska och 3 Star Advisor Joli släpper väl inte ifrån sig ledningen om den nås!?

V86-3:

6 Arabesque gillar jag mycket beroende på namnet då det även är en ny väldigt bra låt från mitt favoritband Coldplay. Är hästen som vid tidigare starter måste övriga överprestera för att kunna utmana.
Motbudet är 4 Cobol Performer.

V86-6

11 Joseph Boko är den klart bästa hästen i det här loppet, men missa för guds skull inte 10 Tricky Treat bakom.
Detta är roligaste loppet från Solvalla och jag streckar alla i fältet!

DAGENS DUBBEL:

DD-1 - 2, 1, 3, 9, 11

2 Cavalier Brodde är förstahästen från avslutningen på Bergsåker, men ett kul skrällbud som kommer bli alldeles för underskattad är 9 Okachi Cheri. Insatsen näst senast var femstjärnigt!

DD-2 - 10 PASTORNS LADY

Som skrivet högre upp väljer jag att lita på Pastorns Lady den här gången. Varit betrodd på slutet, men den här gången bortvald av spelarna till förmån för Veritas Grif som jag hoppas få kämpa för positionerna.
Pastorns Lady sveper förbi!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

V86 onsdag 11 december bjuder på en spännande omgång. Vi får se en jämn omgång med många ekipage som strider om segern. Dragen är färdiga och ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips