V86: Unescon visar klassen? » 3 sep. | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Unescon visar klassen?

V86 även den här veckan från Solvalla och Åby. Vi siktar mot ännu en åtta, eller hur!?

Andelen löser du här!

V86-1

2 Highspeed Dynamite ser ut att bli hästen att slå i inledningen, men så som jag jagat 8 Smevikens Cruiser den här säsongen vore det närmast märkligt om jag inte hade med honom. 
De två sticker ut något, men visst ska 4 Hennesy Boko kunna utmana och bakom lurar även 7 Il Bosciaolo

V86-2

1 Got To Dash har jag trott på förr i klart tuffare sammanhang och från perfekt utgångsläge över korta distansen närmast väntar jag mig att han segerstrider.
3 Flashdance
ska vara tidig bakom så klart och likaså 6 Real Caviar som är klart bättre än vad raden utvisar för tillfället.

V86-3

3 Ornello är befogad favorit och felfritt tror jag han är mycket svårslagen i det här loppet. Jag vill dock ändå ha med 5 Mr Can Trix som det låter smyguppåt på inför det här och jag tror inte den här hästen är särskilt mycket sämre än Ornello.
6 Barnacle
reser till Åby med toppform!

V86-4

Double Exposure-versionen nummer två visar upp sig på Solvalla igen. Även fast motståndet är klart bra tycker jag det ser upplagt ut för 6 Vivaicious Allie även fast läget kunde varit bättre. Stark segerchans!

V86-5

Fastnar tidigt för annan

8 Queen Neo låter Peter Untersteiner nöjd med inför det här. Från bättre läge i volten hade hon nog blivit än större favorit än vad hon kommer bli. Givet segerbud - däremot fastnar jag tidigt för 2 Love No More med Henna Halme. Läget kunde knappast varit bättre än så här och jag tycker stoet är bra i ordning för dagen.
Som klart mindre betrodd och av många säkert helt bortglömd ser jag detta som en kul chansspik på V86!

V86-6

Magnus Jakobsson visar åter upp Berne Gustafssons stjärntravare, 10 Global Unesco

Detta är klart bästa hästen i fältet och hade det inte varit för bakspåret hade jag spikat utan att tveka.
Finns en del roliga emot, främst 12 Dallas Brick och 7 Flavienne Lascaux.

V86-7

Här tar nästan bläcket slut i pennan då det krävs en hel del streck. Jag streckar på en del och en jätteskräll att se upp för är 12 Bring Me Happy som sannerligen inte har marginalerna med sig men förr eller senare kommer löpningen stämma hela vägen och hon är klart bra nog att kunna vinna här!

V86-8

I avslutningen rä det många som litar på 2 Ultimaluna Grif och visst är hon ett tidigt segerbud här. Däremot hoppas jag 4 Stonewashd Diamant är i ordning den här gången och då kommer hon garanterat utmana.
Nurmos-duon 1 Gloria Web och 9 Une Etoile Gar blir också intressanta att kolla in bakom dessa två och ute i banan kommer 7 Odessa Celeber flyga fram!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ännu en V64-kväll väntar oss från Solvalla denna tisdag. Speciellt för omgången är att vi i V64-5 bjuds på kallblodseliten!V64-11 Eldorado B. är ... Läs travtips

V86 16 Global Unlimited är lite småtrög, men är stark och rejäl och gynnas av distansen. 7 Tsar Brodde är också väldigt stark och ser ut att behålla ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips