V86: Tröttsamt följa med i strömmen

Vi har en hejdundrande V86-jackpot denna onsdag kväll! Det känns som spelarna kommer tänka ganska snarlikt i sina system kring spik/lås. För mig är det tröttsamt att följa med i strömmen och spikar i talangloppet på Solvalla... 

V86-1

 • Xpresseliten blev ju lite "roligare" när topphästen 13 Upstate Face ströks

Jag gillar personligen 2 Ivory Am som jag tror kan plocka greppet om det här loppet tidigt. Får Per Nordström loppet dit han vill tidigt kan fyraåringen stå emot länge. Det som tar emot är att tränaren låter lite försiktig inför den här sarten...
3 Västerbo Tramp
är bättre än raden men visar det dessvärre lite för sällan. Sköter han sig nu, så...! 9 Shapes har han verkligen väntat på ska få till det och 10 Red Shankly R.S. är oerhört intressant måstestreck!

  V86-2H

  • Här finns bara en topphäst - detta ska vara toppchans...!

  Magnus A Djuse får tillfället att sitta upp bakom 6 Aragorn As och när denne sexåringen fungerar fullt ut håller han hög klass. En klass som konkurrenterna här inte är närheten av. 
  Vi såg det senast när han ute i tredjespår över sista halvvarvet svepte ner fältet enkelt på V75. Återkommer nu efter dryga två månader ifrån. Gör knappast upp om ledningen men är den med högst kapacitet. Spik så det sjunger om det och ja, här får jag ju följa strömmen...

  5 Reven Dejavu fick en väldigt dålig start förra tisdagen och satt sist invändigt med varvet kvar! Över slutvarvet avancerade hästen sig framåt alltmer och hamnade rygg ledaren i sista sväng. Vek sedan ut i andraspår sista 100 meterna och avslutade starkt. Är så smått på gång...!

  V86-3

  11 Bol Igel hade en riktigt fin sommar och imponerade flera gånger om. Nu återkommer han efter tre månaders frånvaro men är den med högst kunnande. Uppgiften kunde så klart varit lite mer passande, men han sticker ut så pass mycket i loppet att jag tror segerchansen är god.

  3 Forlands Pet är i riktigt gott slag och den från startvolten som gör upp allra främst. Stoltserar nu med tre raka segrar och jag har stor respekt för honom!

  V86-4

  • Ett jättefint och talangfullt lopp på Solvalla med treåringar vars intryck verkligen visat att de har ALLT för att kunna bli topphästar. 
   Jag tar ställning i loppet och ryggar Björn Goop vilekt ju sällan är ett dåligt beslut...

  Hans6 Jarel Boko har inlett strålande bra och visat absolut toppform i sina tre senaste starter. Är inte lika rutinerad som övriga i loppet men han känns riktigt spännande för framtiden och jag tror han kan visa åter vilken kapacitet han besitter och jag tar ställningen!

  V86-5

  2 Candlewick trodde jag mycket på i hennes comeback senast. Från bakspår över kort distans hamnade hon fjärde par utvändigt med varvet kvar och först över upploppet vek ekipaget ut i spåren där hon avslutade sylvasst till andraplats. Väldigt bra insats där och nu härifrån väntar jag mig segerstrid igen.

  3 Lagan Lagö är en tuffing bredvid som jag håller lite högre än Candlewick och när dessa två fått perfekta lägen över korta distansen blir det svårt för övriga att göra sig gällande.
  Det blir antingen en kamp mellan de två eller att båda faller!

  En typiskt outsider man inte riktigt vet vart man har är 6 Lovemelikeyoudo som kvalsprang på Halmstadtravet för några veckor sedan. Där såg hon väldigt fin ut på bra tid och hon är oerhört svårbedömd. Hon är bra i grunden men ett jättefrågetecken men en typiskt sådan som kan smälla till....

   V86-6

   Gay Gals lopp med 100 000 kronor i förstapris kan bli ännu en Redén-triumf när 3 Global Delight fått tur med spårlotten. Syntes i Breeders'-semifinaler förra söndagen men gav ett trött intryck. Möjligen att hon behövde det loppet och är lite vassare nu.

   2 Månskenstösen gick väldigt bra över innerspåret i Oaks Consolation för tre starter sedan och var även positiv senast. Nu har hon fått bra läge här att rygga ledaren och kan överraska sista biten. 

   7 Ninepoints Birdie ska bli högintressant att kolla in som varit fantastisk bra på slutet och nu körs hon med jänkarvagn och rycker skorna igen.
   10 Bold Face
   inledde med galopp i onsdags men gick sedan väldigt bra efter det. Ska kunna hantera felfritt härifrån och kan vara överraskningen!?

   12 Decision Maker var verkligen urtapper senast på Åby och härifrån krävs det givetvis tur. Med förra loppet i kroppen är stoet däremot i toppform den här gången och visst kan hon ge en rejäl avslutning till slut. Lär ligga runt 2% och det tar vi!

    V86-7

    11 Eenymeenyminymoe löste det väldigt bra på ett geggigt Skive senast där hon från utvändigt ledaren kopplade greppet och vann lätt som storfavorit. Har visat toppform hemma i Danmark och ska räknas mycket tidigt här! Stoet blir mångas spikbud och visst håller även jag henne som klar etta - men jag vill hoppas det kan smälla till här för motbuden är jätteintressanta!

    8 Love No Pain är tidig bakom med två lopp i kroppen!
    9 Princess Kloster
    såg jag på Jägersro senast där hon överraskade rejält med en urstark avslutning. Svårt att se hon upprepar det här kanske men åter låg procent. 10 Devs Daffodil bör med Love No Pain vara den som utmanar danska stostjärnan.

    Se även upp för 4 Use Face som trivs med Peter Ingves och är typisk "bättre än raden"-tävlare just nu...! På startvolten är det 1 Honor över innerspåret som räknas.

     V86-8

     • Vi avslutar på Solvalla med Nurmos-tränat i form av 1 Southwind Boko. 

     Hon var en besvikelse under sommaren men har nu på höstkanten varvat upp och varit sitt strålande jag. Hon blir mycket svårslagen från spetspositionen och trots en "pånyttfödd" 4 Swept Wing så ska detta vara en klar segerchans för Nurmos-stoet att styra hela vägen - trots spår 1 i spårtrappan.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Leo Vegas

     • Bra välkomstbonus
     • Bra utbud på vardagstravet
     • Bra kundsupport
     • Svårnavigerad hemsida
     Välkomstbonus
     Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
     Hämta bonus Besök hemsidan

     18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

     Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
     Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
     Leovegas startsida
     Leovegas sport
     Leovegas Trav

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

     Det här hittar du i NordicBets recension:

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

     Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

     Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips