V86: Trenden har äntligen vänt!

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden och nu ser jag fram emot onsdagens omgång från Solvalla/Åby!

V86-1

  Trist med strykningen på 3 Joker of Steel som jag annars hade trott mycket på. 

  Nu ligger fördelen åt 4 Ribot som har bättre spår än sin främre konkurrent om ledningen (Protector Tile). Vid ledning kan han räcka långt där. Visst har 5 Protector Tile gjort det bra på sistone förutom näst senast. Med tanke på att distansen är 2 640 meter tror jag tids nog även 12 Van Gils kan utmana om de främre placeringarna. Haft en väldigt fin säsong och lär ligga runt 5%!

    V86-2

    En felfri 6 Haitkin Am är troligen mycket svårslagen i inledningsloppet på Solvalla. Christer Otterström kommer däremot få jobba hårt för att hålla fyraåringen i rätt gångart. Haitkin Ams främsta konkurrent är han själv och galopprisken är dessvärre stor. Felfritt däremot...!

    5 Galileo Journey är det lite liknande med som med Haitkin Am. Kapabel men opålitlig som bara den... 7 Profinitif är sanslöst nog ännu segerlös den här säsongen men tids nog kommer det att lossna. 4 Unity Millpond ser ut att bli helt borttappad av spelartorskarna och det tackar jag för. Gått kanonbra i två senaste starterna och är för mig inte mycket sämre än de andra. 

    V86-3

    Johan Untersteiner drar på sig racer-handskarna här och laddar vad han kan med 4 Bluehill's Wind. Stoet har mycket stor chans att leda det här runt om, men jag är inte helt förtjust över det tunga favoritskapet. Hon är alldeles för stor sådan och måste garderas upp. SÅ klar är hon inte!
    Den emot i loppet är 7 Ulla Palema först och främst och även 6 A Good Melody. Den roliga överraskningen i loppet är 11 Ruth Halback.

      V86-4

      Stall Goop har segerchanser på båda V86-banorna och här startar en av de hetare från stallet. Carl Johan Jepson kör 8 Pinterest som knappast är något att lita på men som felfritt alltid slutar långt framme. Fyraåringen är den knappa förstahästen här.

      6 Luca Vialli Boko har inte alls fått till det på slutet och kan betydligt bättre än så. Per Lennartsson sitter åter upp i sulkyn som kört treåringen tidigare. 4 Optimum Bankrobber har Kenneth Haugstad verkligen fått bra fart på och är tillsammans med 10 Teanie de två som främst utmanar de två förstahästarna.

           V86-5

           Jag har haft ögonen på 1 I.D.Undeniable här som jag tror kan bjuda upp till rejäl kamp men jag väljer till slut ändå att gå fullt ut på 4 Estrella Diamante. Spåret tror jag treåringen hanterar utan bekymmer och valacken har verkligen varit jättefin i stort sett alla sina sex starter han gjort nu. Jag tror detta här kan vara ett riktigt intressant löfte hos stall Goop som orutinen till trots blir min vinnare i det här loppet.

           Notera att de härdade längst bak startar 40 meter bakom. 

               V86-6

               Stallet är i toppform och jag tror Jörgen Westholm har stor tro på sin 10 Carry Cash här. Stoet har varit riktigt vass nu i två raka segrar och i det här mycket fina stoloppet väljer jag att gå fullt ut på henne. Det är som sagt ett tufft lopp och många jag har respekt för bakom, men så som Carry Cash sett ut på slutet är jag inne på att gå fullt ut på henne!

               V86-7

                5 Innovation Love galopperade bort sig direkt i debuten för Bergh näst senast men senast fick vi se sexåringen prestera på allra högsta topp. Insatsen var riktigt vass och han är givetvis mycket tidig den här gången när Robert Bergh själv kör han!
                2 Zen Bi
                blir spännande med genomköraren i kroppen och att inte strecka 3 Echelon när det är Åby är som att be om att bara nöja sig med högst sju rätt. Han är som alltid livsfarlig på den här ovalen.

                8 Rotate sjabblade tidigt bort sig i comebacken senast. Härifrån tas han säkert lugnt till en början men sen tycker jag ändå han ska kunna duga och på garderar bong ska han streckas.

                 V86-8

                 • 1 Twigs Honor och 2 Powerbank är givetvis två starka segerbud i avslutningen på Solvalla. Dum som jag möjligen är väljer jag dock en annan; nämligen 5 Kimi di Quattro!

                 Jag är övertygad om att det här är en kommande V75-profil för framtiden och Markus B Svedberg-fyraåringen körs den här gången av Ulf Ohlsson. Det blir ju knappast någon ledning härifrån men valacken är en av de starkare i fältet och får han bara chansen så tror jag han kan slå av alla mot slutet. Under 15%? Ja, men det tar vi alla dagar i veckan i V86-jackpotten!

                 Dagens Dubbel-förslaget:

                 1. 2, 3, 5, 8
                 2. 5 Kimi di Quattro (2, 1)

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst på fasta odds
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                 Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                 Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                 DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                 Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips