V86: Toppklass med toppspikar! » 6 apr. | Martin Engström -…

V86: Toppklass med toppspikar!

Vi har riktigt fin V86:a att njuta av den här onsdagen! På Solvalla återser vi Ecurie D. igen och topphästen möter givetvis bra hästar - men toppstjärnan reder ut det, likaså Blaze Kronos och Bitcoin d'Arc. Tre toppspikar!

V86-andelen kostar 149 kronor - häng med här!

V86-1:

5 Wingait Henke är självklar favorit och visst är chanserna goda att han kan inleda ny segerrad. Dock känns han inte fullt lika given som vid föregående starterna och jag tycker att en sådan som 2 Precious Lane kan vara intressant motbud bakom.

Joakim Lövgren har fin fart på stallets hästar och en sådan som 4 Global Best Lover har gått framåt väldigt mycket med förra loppet i kroppen. Siktas eventuellt mot barfota runt om för första gången här!

V86-2:

7 Blaze Kronos kan vara en potentiell stostjärna för framtiden så som hon sett ut i inledningen av karriären. Nu återkommer hon efter vila och gör det från spår 7. Även fast hon är klasshästen i fältet så känns hon inte lika given vinnare som tidigare kanske. Man ska ha respekt för både utgångsläget och att hon ännu är lite orutinerad.
Jag håller henne dock ändå högt och tror hon har så pass mycket respekt med sig att hon vinner här!

6 Västerbo Vixen låter det väldigt bra på och en som blir lite bortglömd av spelarna är 5 Livenletdiefor'Em som varit väldigt bra i två raka starter och jag tycker av vad jag fått se av henne att hon definitivt kan räcka till här.

V86-3:

Så som 3 Fromming såg ut senast ska det här vara närmast stenklart. Tidigt i ledning gick han undan i plättlätt segerstil. Dock är det medeldistans nu igen vilket knappast är Frommings favoritdistans och med tanke på att han blir väldigt klar favorit så vill jag ändå varna för att det kan bli slut i tanken mot slutet. 

9 Silent Honor och 11 Hitthebar är de som ska räknas först och främst bakom men 2 Air Space med duktige Simon Helm kan bjuda på höjning på värdet!

V86-4:

Kul att se 7 Brambling igen och trots att det är litet fält som gör upp så är det fin klass på den. Han är säkert att räkna med direkt, men jag tycker det ändå krävs en del streck här. 1 Synergy låter det spännnade på och Hans-Owe Sundberg kan det där med att ha sina hästar i ordning direkt och kör här själv med 6 Selected News - barfota runt om!

V86-5:

9 Suarez gjorde vad han kunde i lördags men hamnade illa till och det blev för svårt. Nu möter han ett klart enklare motstånd och Hannah Gustavsson siktar säkert på att vara offensiv tidigt. Det kan mycket väl bli seger igen.

4 Borups Umami är spännande med barfota runt om och 7 Floydside Am är den jag håller som främsta motdet till Suarez. 12 Barbaresco V.W. var riktigt stark senast i seger och även fast spåret här är svårt så är han i väldigt fin författning för dagen och får ju bra ryggar att hänga med bakom!

V86-6:

  • Vi avslutar på topp på Solvalla!

7 Ecurie D. visar upp sig igen och ska så klart bli högintressant att återse igen. Han gör det med Björn Goop som känner hästen utan och innan. Visst är det ett riktigt bra startfält som gör upp här, men Ecurie D. är av en högre klass. Även fast det rör sig om årets första start så tror jag han är i ordning och förberedd för att visa upp sig från bästa sidan direkt. 

V86-7:

  • Italienare gillar fart!

I avslutningen på Åby debuterar 5 Zinko Top på svensk mark. Italienaren har svarat för några riktigt fartfyllda insatser i sitt hemland och jämfört med många av utlandsimporterna så är det här en hingst som hunnit göra några starter i år och är således inte en häst som behöver lopp efter långt uppehåll.
Visst är han lite oviss i det här gänget, men med framspår bakom bilen över kort distans kan jag inte tänka mig annat än att Christoffer Eriksson testar från start direkt.

8 Call Me Brodda är verkligen i sitt livs form och trots läget är hon väldigt tidig på lappen!

Peter Untersteiner har börjat få fart på grejerna igen och med lopp i kroppen drar de på jänkarvagnen på 4 Grandfather Bill. Det kommer verkligen bli fart av det här loppet och där bakom vill jag därför varna lite för 11 Dats So Cool!

V86-8:

  • Vi avslutar på topp - gånger två på Solvalla!

Intrycket var riktigt läckert på 4 Bitcoind' Arc senast som trots utvändigt ledaren redde ut uppgiften närmast enkelt. 2 640 meter är en klar fördel för honom här och en felfri Bitcoind'Arc förlorar knappast det här loppet.
V86-procenten blir väldigt stor, men den är högst befogad. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips