V86 Super Days: Stona är att räkna med igen

  Andra kvällen med V86 Super Days vänder mot Bergsåker och Örebro på torsdagen där två ston i avslutningen är att räkna med igen!

  Din andel i systemet kostar 59 kronor - välkommen här!

  V86-1

  Per Linderoth reser till Bergsåker med 3 Never To Young och det här ser mycket spännande ut för stoet. Taktiken är given att ta ledningen direkt och lyckas Linderoth med det blir stoet svårslagen!

  6 General Norrgård är den som ska strida emot och jag vill tycka att 10 Liberty Boko möter lite mer lämpligt motstånd den här gången och borde kunna göra upp om det. Tidigt avancemang kan vara att vänta från Robert Bergh och från utvändigt ledaren kan Liberty Boko vara en tuffing! 

   V86-2

   • Detta loppet ska bli riktigt kul att se och jag tycker det är rätt öppet!

   Hans Crebas ska vara mycket nöjd med sin 9 Bransbys Juke Box som varit jättebra flera gånger om den här säsongen. Crebas lär inte vara rädd för någon i det här fältet och kör därefter.
   6 Massive Speed
   från springspåret rankar jag tvåa med Andreas Lövdal och en man är lite smått frustrerad på är 11 Amerindienne. Klart bättre än raden och dags visa det snart!
   Jätteöverraskningen är 4 Townshend Broline som jag tyckte gick väldigt bra på Åby förra veckan. 

   V86-3

   Det har ju surrats en del om 1 Ektara på senaste men där hon inte presterat och om än att läget nu är spännande för hennes del så kan hon inte tampas mot 2 Il Capitano Mearas.

   Denne fyraåring till valack har inlett sin tävlingskarriär med besked och det var mest bara en jäkla otur att han inte fick besöka vinnarcirkeln senast. Han har sett rätt obrukad ut när han tidigare avgjort sina lopp och just 2 640 meter tror jag kommer passa honom perfekt.
   Det kommer vila ett stort favorittryck på honom och Samu Sundqvist, men detta är den tydligt kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet. Svårslagen!

   V86-4

   • Ja, en lika tung favorit har vi här i form av 6 Beethoven Gar och hur jag än vänder och vrider på det här loppet så är det han som står som slutsegrare.

   Sex segrar på sju starter är respektingivande och den starten han inte fick gå i mål som vinnare var han enormt bra efter galopp på min hemmabana Jägersro. Femåringen visade upp sig 12 september efter en månads frånvaro och vann plättlätt.

   Där finns ingen i detta fältet som är av samma hårdhet, kort och gott.

   V86-5

   • Man älskar ju att ta ställning när det är tre som gör upp om det!

   1 Global Crusader är en jättefin fyraåring hos Henrik Svensson som jag tror han kommer fira många fina framgångar med. Läget är ju dessutom väldigt tilltalande och visst ska 6 Capriso även nämnas - men med allt det i potten tror jag ändå vinnaren är en annan!

   5 Marlon Boko håller jag väldigt högt i den här klassen uppe i norr och det tror jag även regi Wäjersten gör. Som många andra i stallet håller fyraåringen jättefin form och var fantastisk fin näst senast. Senast på V75 blev det svårt med positionerna från bakspåret men där avslutningen vittnade om att Marlon Boko kommer vara ute på segerjakt till den här starten. Jag tror han är bäst!

     V86-6

     9 Bearly Express vill jag tidigt nämna i det här fältet och den jag lyfter fram som etta. Det blev visserligen en halvdan insats senast men det var helt enkelt inte hennes dag. Näst senast var hon däremot jättefin och att hon den här gången ska testas barfota runt om är mycket intressant! 

     Magnus Jakobsson är ofta svår att tampas mot om han får bestämma där framme och det kan han mycket väl göra länge med sin 3 Fossens Vilma. 1 Marsha är den som utmanar om spetspositionen men av dessa två tror jag ändå Fossens Vilma är lite rappare.
     Björn Goop var säkert nöjd med 5 Hilda Avenue från omöjligt läge senast och har henne i form inför det här.

      V86-7

      Spännande uppgift för 4 The Rocket den här gången som efter att inte ha kommit in i matchen senast blir att göra med nu istället och där jänkarvagnen åker på.

      1 Facing Life är den som först och främst utmanar, men mycket intressant att fortsätta följa utvecklingen på 10 Valnes Lisa som varit överraskande bra i sina två senaste starter (båda som vinnare).
      7 Annie Lennox
      galopperade tidigt bort sig senast på V75 och tar omtag här med Tomas Pettersson igen. Fyraåringen har varit jättebra tidigare den här säsongen och borde kunna dyka upp långt fram på målfotot i detta sällskapet.

      V86-8

      • Det tog sin lilla tid innan vi fick se rätta sidan av 7 Southwind Boko igen men på slutet har hon visat att hon är att räkna med igen. 

      Hela sommaren, frånsett jättefin seger 7 juni, blev ett enda sjabblande fiasko. Senast återkom hon efter dryga två månaders frånvaro och visade fantastiskt fint intryck. Då liksom nu kör Mika Forss och motståndet här skrämmer knappast fyraåringen.

      8 Succession har äntligen börjat hitta sig själv och är i jättefin form nu. På tal om att räkna med är det just vad man ska göra med henne nu!

      Bästa spelbolaget för travodds

      GoGo Casino

      • Ny licens från LeoVegas
      • Stort spelutbud
      • Swish som betalningsmetod
      • Minst 200 SEK insättning
      Hemsida: Grundat:
      Ägare:Huvudkontor:

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
      Följ Travstugan på Youtube