V86 Super Days: Stona är att räkna med igen

Andra kvällen med V86 Super Days vänder mot Bergsåker och Örebro på torsdagen där två ston i avslutningen är att räkna med igen!

Din andel i systemet kostar 59 kronor - välkommen här!

V86-1

Per Linderoth reser till Bergsåker med 3 Never To Young och det här ser mycket spännande ut för stoet. Taktiken är given att ta ledningen direkt och lyckas Linderoth med det blir stoet svårslagen!

6 General Norrgård är den som ska strida emot och jag vill tycka att 10 Liberty Boko möter lite mer lämpligt motstånd den här gången och borde kunna göra upp om det. Tidigt avancemang kan vara att vänta från Robert Bergh och från utvändigt ledaren kan Liberty Boko vara en tuffing! 

  V86-2

  • Detta loppet ska bli riktigt kul att se och jag tycker det är rätt öppet!

  Hans Crebas ska vara mycket nöjd med sin 9 Bransbys Juke Box som varit jättebra flera gånger om den här säsongen. Crebas lär inte vara rädd för någon i det här fältet och kör därefter.
  6 Massive Speed
  från springspåret rankar jag tvåa med Andreas Lövdal och en man är lite smått frustrerad på är 11 Amerindienne. Klart bättre än raden och dags visa det snart!
  Jätteöverraskningen är 4 Townshend Broline som jag tyckte gick väldigt bra på Åby förra veckan. 

  V86-3

  Det har ju surrats en del om 1 Ektara på senaste men där hon inte presterat och om än att läget nu är spännande för hennes del så kan hon inte tampas mot 2 Il Capitano Mearas.

  Denne fyraåring till valack har inlett sin tävlingskarriär med besked och det var mest bara en jäkla otur att han inte fick besöka vinnarcirkeln senast. Han har sett rätt obrukad ut när han tidigare avgjort sina lopp och just 2 640 meter tror jag kommer passa honom perfekt.
  Det kommer vila ett stort favorittryck på honom och Samu Sundqvist, men detta är den tydligt kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet. Svårslagen!

  V86-4

  • Ja, en lika tung favorit har vi här i form av 6 Beethoven Gar och hur jag än vänder och vrider på det här loppet så är det han som står som slutsegrare.

  Sex segrar på sju starter är respektingivande och den starten han inte fick gå i mål som vinnare var han enormt bra efter galopp på min hemmabana Jägersro. Femåringen visade upp sig 12 september efter en månads frånvaro och vann plättlätt.

  Där finns ingen i detta fältet som är av samma hårdhet, kort och gott.

  V86-5

  • Man älskar ju att ta ställning när det är tre som gör upp om det!

  1 Global Crusader är en jättefin fyraåring hos Henrik Svensson som jag tror han kommer fira många fina framgångar med. Läget är ju dessutom väldigt tilltalande och visst ska 6 Capriso även nämnas - men med allt det i potten tror jag ändå vinnaren är en annan!

  5 Marlon Boko håller jag väldigt högt i den här klassen uppe i norr och det tror jag även regi Wäjersten gör. Som många andra i stallet håller fyraåringen jättefin form och var fantastisk fin näst senast. Senast på V75 blev det svårt med positionerna från bakspåret men där avslutningen vittnade om att Marlon Boko kommer vara ute på segerjakt till den här starten. Jag tror han är bäst!

    V86-6

    9 Bearly Express vill jag tidigt nämna i det här fältet och den jag lyfter fram som etta. Det blev visserligen en halvdan insats senast men det var helt enkelt inte hennes dag. Näst senast var hon däremot jättefin och att hon den här gången ska testas barfota runt om är mycket intressant! 

    Magnus Jakobsson är ofta svår att tampas mot om han får bestämma där framme och det kan han mycket väl göra länge med sin 3 Fossens Vilma. 1 Marsha är den som utmanar om spetspositionen men av dessa två tror jag ändå Fossens Vilma är lite rappare.
    Björn Goop var säkert nöjd med 5 Hilda Avenue från omöjligt läge senast och har henne i form inför det här.

     V86-7

     Spännande uppgift för 4 The Rocket den här gången som efter att inte ha kommit in i matchen senast blir att göra med nu istället och där jänkarvagnen åker på.

     1 Facing Life är den som först och främst utmanar, men mycket intressant att fortsätta följa utvecklingen på 10 Valnes Lisa som varit överraskande bra i sina två senaste starter (båda som vinnare).
     7 Annie Lennox
     galopperade tidigt bort sig senast på V75 och tar omtag här med Tomas Pettersson igen. Fyraåringen har varit jättebra tidigare den här säsongen och borde kunna dyka upp långt fram på målfotot i detta sällskapet.

     V86-8

     • Det tog sin lilla tid innan vi fick se rätta sidan av 7 Southwind Boko igen men på slutet har hon visat att hon är att räkna med igen. 

     Hela sommaren, frånsett jättefin seger 7 juni, blev ett enda sjabblande fiasko. Senast återkom hon efter dryga två månaders frånvaro och visade fantastiskt fint intryck. Då liksom nu kör Mika Forss och motståndet här skrämmer knappast fyraåringen.

     8 Succession har äntligen börjat hitta sig själv och är i jättefin form nu. På tal om att räkna med är det just vad man ska göra med henne nu!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips