V86 Super Days: Kickar in spiken

V86 Super Days fortsätter och jag gillar verkligen vad måndagen erbjuder från Axevalla och Romme!
Andelen kostar 64 kronor - klicka här för att hänga med!

V86-1

 • Lika krattat nu som senast - spik

Jag spikade honom senast och tyckte att det var närmast en pliktskyldig seger. Ja, det må låta hårt men uppgiften där såg välkrattad ut. Lika krattat tycker jag det är nu för 7 Apollo Creed.
Med springspår över voltstarten mot ett ganska överkomligt motstånd har fyraåringen en toppchans att leda runt om, där jag bakom främst har respekt för 5 Ninja Zon.

10 Global Wizard galopperade i regidebuten för stall Bergh, står nu med 20 meters tillägg bakom Apollo Creed, och formen är väldigt svårbedömd.

  V86-2

  • Axevalla-häst är mest aktuell på Romme-banan

  Sofia Aronsson reser upp till Romme med 7 Roc Star Joli som i sina fyra senaste starter visat finfin form. Nu är läget allt annat än fördelaktigt med spår 7 över kort distans, men i den formen som femåringen är i måste han räknas tidigt igen.
  5 The Engine
  gick iväg från svåra spår 12 på V75 senast, men innan det har The Bank-sonen varit väldigt bra. Klart bättre uppgift den här gången och Jörgen Westholm drar på jänkarvagnen för andra gången i karriären på fyraåringen. 

  Jag har även med 1 Mojo Express (barfota runt om!) på lappen samt 6 Listas Marion. 12 D.Day Zet är så klart jättebra för den här klassen, men spåret är vad det är även fast man är D.Day Zet.

    V86-3

    4 Kick the Dust Ås har haft alldeles för dålig utdelning på sin kapacitet den här säsongen med en seger på åtta starter. Härifrån testar givetvis Johan Untersteiner direkt, men att nå ledningen är inte helt givet med 2 Armangac invändigt om sig. Jag håller ändå Kick the Dust Ås som bäst i fältet och är han så bra som han kan vara så tror jag han tar efterlängtad seger.

    10 Zacapa Grim är möjligen lite av ett långskott men gick jättebra senast i stentufft lopp, får på sig jänkarvagnen här och kommer flyga fram sista biten.

    V86-4

    • Här ska det kunna skrälla till!

    Jörgen Westholm är den många lutar sig mot tillsammans med 2 Beat Generation men detta är ett väldigt orutinerat startfält som kräver sina streck.
    Nicklas Westerholm sitter upp bakom intressant bud i form av 13 Huile d'Olive som gick jättebra i Sverige-debuten senast och detta kan mycket väl vara loppets starkaste häst. 

    5 O.F.V.Caboy gick ut i breddlopp senast efter 1,5 månads uppehåll och femåringen visade verkligen glöden. Motståndet var visserligen inte stentufft, men valackens inställning var kul att se och med det loppet i kroppen ska det bli intressant se hur han duger ikväll. Detta är främsta skrällbudet!

       V86-5

       Välkända miljonärer gör upp över medeldistansen och en av landets främsta talanger, Gustav Johansson, sitter upp bakom 4 Husse Boko som solklart står som främsta segerbudet. Hästens högstanivå är riktigt ruggig och visar han den här tror jag det kan bli en rätt enkel seger.

       Björn Goop sitter upp bakom 5 Vikens Fingerprint som är åter efter Frankrike-äventyr och visst tycker jag att 6 Global Undecided ska kunna visa lite mer gnista ikväll. Är klart bättre än raden på sistone...

         V86-6

         8 Kalashnikov gillar längre distanser och har nu fått två lopp i kroppen efter sitt Frankrike-äventyr. Jämfört tidigare två sitter nu tränare Nicklas Westerholm upp och jag tror Kalashnikov är segeraktuell den här gången.
         Jörgen Westholm har en del bra chanser under kvällen på Romme och frågan är om inte 11 Remarkable Feet är hans främsta. 

         Ska man ha någon från startvolten som kan utmana så är det 5 Magnolia Boy.

           V86-7

           3 Becker Grif var klart bra som tvåa senast även fast han inte gick i mål som segrare. Då var det kort distans vilket man får säga inte är hans bästa. Nu är det åter 2 640 meter och över den distansen har han stormtrivts. 
           Jag tror Carl Johan Jepson är resolut i styrningen och sitter i spets och därifrån är Varenne-sonen väldigt stark och svår att ta sig förbi.

           2 Jimmy Arthur och 11 Chang är de bakom jag främst har respekt för.

             V86-8

             Ändå en rätt streckkrävande avslutning även fast det är 1 640 meter
             11 Namanga Bo
             är väl klassen i fältet och med skoryck och jänkarvagnen på är stoet laddad för kvällens uppgift. Kan givetvis runda allt med tanke på kapaciteten hon besitter.

             4 Valuta E.W. tror jag verkligen går framåt i form med senaste insatsen och är tidig på min lapp liksom 9 Isa!

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

             Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

             Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

             Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

             Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

             Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

             Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

             Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips