V86: Starka spikar att luta sig mot » 11 nov. | Martin Engström -…

V86: Starka spikar att luta sig mot

För ovanlighetens skull har vi en V86-omgång den här veckan med spikförslag som känns väldigt trygga att luta sig mot.
Andel i systemet kostar 125 kr - häng med här!

V86-1

Det kan vara Kolgjini som sätter fart på kvällen med 3 Redneck Woodland men jag tyckte 4 Mamba gick bra bakom denne senast och jag tror Joakim Lövgren försöker vara lite mer offensivare den här gången.
8 Miss Silver
är rejält spårtorsk så klart men är i bra form för dagen och med minsta tur längs vägen kan hon överraska!

V86-2

Ja, visst kan säkert  4 Young King och 11 Arden Wise As utmana till slut men det här ser verkligen jättebra ut för 6 Västerbo Pokerface. Sexåringen har varit ostoppbar i två senaste starterna och det här kommer han vinna utan att förta sig särskilt mycket. Så pass stor segerchans är det.

V86-3

  • Det blir inte särskilt mycket dramatik i tredje avdelningen, inte. Här styr 2 Joker of Steel fältet hela vägen. 

Jag gillade vad jag fick se på Mölndalsbanan senast och när nu läget är perfekt bakom bilen förväntar jag mig ännu en bra insats. 
Jag tror han blir väldigt svår att ta ner där framme.

V86-4

8 Mellby Illusion ser ut som något riktigt rejält och hade bara läget varit lite längre in bakom vingen hade det varit topptoppchans. Typ så bra är hästen för den här klassen... Men nu är det vad det är och jag tycker där finns ett kul motbud!

4 Mary Am känns väldigt intressant den här gången och är därtill snabb bakom bilen. Jag tror det finns god chans att nå ledningen den här gången och Mary Am tar snart sin första seger.

V86-5

  • Förhoppningen är att det blir ett riktigt tufft lopp över de 2 640 meterna. 

I nuvarande form håller jag dock 7 Radio Gaagaa som klar förstahäst i loppet. Valacken reser åter till Åby med toppform, två raka segrar och testas nu med amerikansk sulky för första gången.

Motbudet hittar vi bakifrån i form av 14 Arno Dell'est som kan det där med att attackera i spåren.

V86-6

Stor risk/chans att 3 Galileo Journey har koll på läget hela vägen. Så som valacken presterat på slutet ska det mycket till för att det ska bli annat än seger här. Kort och gott.

V86-7

  • Om man ej spikar favoriten är det många om budet. Jag helgarderar utan att tveka för en sekund

Tyskgästen 4 Calamintha reser upp till Mölndal i angeläget ärende och det kommer garanteras köras framåt. Däremot är det en väldigt svårbedömd häst i sammanhanget och någon sådan vågar jag sällan singelstrecka.

6 Nanetta Hill gjorde väldigt bra ifrån sig senast och blir intressant igen - och när fasen ska det lossna för 7 M.T.Odakota!?

V86-8

Jag har svårt att se nån annan än 5 Inti Boko och 6 Disco Volante i segersurret. Iskallt lås men en "helgardering".
Ska jag behöva ta ställning för nån av dessa två så håller jag Disco Volante som knapp etta. Jag tror han trots läget bakom startbilen lyckas ta hand om ledarpositionen.

Inti Boko är inte den säkraste och varit ojämn en längre tid. Skulle han mot förmodan äntligen vakna upp på rätt sida av boxen vet vi hur bra han är! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips