V86: Spikarna ramar in jackpotten

Alltid en fröjd med jackpot på V86 och framförallt när spikarna ramar in kvällen och där vi ser fram emot åtta rätt tillsammans!

V86-1

Adrian Kolgjini får sitta upp bakom fartrusande 4 Bepi Bi. Det har inte stämt för femåringen den här säsongen men räkna med att det lossnar snart och det kan bli redan nu. Potential för Elitloppet när han är på rätt humör och från det här läget laddar Kolgjini järnet och bör få överta och sedan är segerchansen god.

Var man betrodd senast i Finlandia Ajo mot Brambling ska kvällens motstånd städas av...

V86-2

Mycket spännande uppgift väntar för 6 Mirci a'Lir som är betydligt bättre än raden och gör nu tredje starten för regi Nurmos. Från ett perfekt spår i volten sitter stoet perfekt till direkt och för den djärve kan detta vara chansspik.
Bredvid i volten är Erik Adielsson som kommer få en pangstart med 7 Don't Catch Me och jag har stor respekt för Adielsson härifrån och vågar inte sitta utan denne.

9 Uptown Skift har gjort bra resultat när Petter Lundberg kört henne och som nu åter får sitta upp bakom henne! 5 Princess Ellen spännande med barfota ikväll. 4 Carelya är det stor galopprisk för härifrån, men garderar man så är det ett måstestreck.

V86-3

 • Knasig häst tillbaka och kan vinna direkt i comebacken!

11 King Knas är tillbaka efter 1,5 månads uppehåll. Senast vi såg honom kämpade han mot Lucky Guy Boko och visade urstark inställning till seger. Stall Luguaer är verkligen i topptrim för dagen och det kommer så även King Knas vara i sin comeback.
14 Bowler Day sjabblade bort sig på Örebro senast men har innan dess varit imponerande bra för Fredrik Persson. Kan definitivt runda hela gänget och vinna enkelt. Kapacitet för stora unghästloppen för fyraåringarna i år.

12 Bird Lane närmar sig ny seger och gick bra som tvåa senast på Solvalla. 13 J.S.Peaky Blinders blir nog en av kvällens snackisar där det maxas lite på i utrustningen. Behöver vi höja värdet redan här? Ja, men då ordnar 6 Listas Die Hard det.

V86-4

Lågklassigt och orutinerat vilket gör att detta kan öppnas upp.

Mest intressant ska det bli med 7 Just Make It A Star som får Ulf Ohlsson i sulkyn och som fått välbehövligt lopp i kroppen. Spår 7 är inte det enklaste - annars hade detta kunnat vara möjlig chansspik i jackpoten.

6 Cersei Karma är jag övertygad om får sätta nosen först snart och varför inte i ett sådant öppet lopp som nu?!
Lars-Åke Söderholm reser till Solvalla med 3 Conrads Kim som nu får springa barfota runt om för första gången och det från perfekt utgångsläget!

Örjan Kihlström kör struliga 9 Sebbe Forever och av stoets nio starta har hon slutat topp 3 en gång; seger med just Örjan för tre starter sedan. Svår att räkna på men given så klart. 12 Timotejs Karamell har haft en stark vår och är just av det starkare slaget som kommer tåla att gå ute i spåren.

V86-5

Loppets klart bästa häst är 11 Indigo som bjöd på rejäl uppvisning på Jägersro senast. Han är loppets givna segerbud trots bakspåret och orutinerad kusk. Sjuåringen var strålande över kort distans senast men var även tidigare i våras stark över medeldistans som det är nu. Känns svårstoppad och hade varit "klar" om det varit framspår. Från detta läget kan loppet trots allt öppna upp sig och det kommer vara körglatt på många händer.

1 Dali Pagadi visade toppform senast och då liksom nu körs han av Gustav Johansson från spår 1. 3 Behind Bars var jättefin i två raka segrar i vintras, men när det nu blivit vår i luften har det gått lite tyngre för honom. Dante Kolgjini får åter köra 9 Hannibal Face som han lyckats väl med förr. 4 Ninja Zon är värd stor respekt från det här läget.

V86-6

6 Van Gogh Z.S. är den med bäst dagsform för dagen och ska räknas främst i detta välkända fältet. 5 Algot Zonett var mycket bra på Seinäjoki senast och är på väg in i sin toppform igen. Ett mycket sunt lås i mina ögon ikväll.

3 Rotate gör sin första start på fyra månader och kommer behöva loppet - ses som tredjestreck. 1 Eddy West var jättebra senast när han till slut fick ta välförtjänt seger. Fokus ligger mot Silverfinalen om 1,5 vecka och nu körs han med skor runt om. Stormtrivs däremot i ledningen vilket kan nås här.

  V86-7

  • Lita på att det kan smälla till rejält här!

  2 Viva La Vida Face tror jag snart det är dags för på riktigt och det kan mycket väl bli nu med loppet i kroppen. Gick riktigt fint över avslutande halvvarvet, känns spännande med Stefan Persson i sulkyn den här gången och kommer serveras elegant resa härifrån.
  Det kommer bli fartfest av det här loppet och jag har verkligen fastnat för Viva La Vida Face. Som stor fantast till rockbandet Coldplay är man även än mer benägen att ta ställning (bandet har hitlåt vid namnet Viva La Vida). 

  V86-8

  2 Hefner Am ska nu testas med Ulf Ohlsson i sulkyn igen och får på sig jänkarvagnen. Ohlsson har kört Hefner Am vid fem tillfällen vilket slutat med tre segrar och en andraplats (två segrar över kort distans). Detta är en riktig tuffing som jag tror är redo att prestera på topp ikväll. Det är ett jämnt race det här, men Hefner Am är lösningen och spikas i avslutningen till åtta rätt!

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips