V86: Spikar emot favoriten - showen avslutar

Solvalla/Åby styr onsdagens V86-omgång och jag spikar emot två favoriter i omgången! Kan man verkligen göra så? Jadå!

🔨 SPIKEN

V86-3

Jämnt värre här på Åby och för mig skiljer det egentligen väldigt lite mellan hästarna.
3 Ninia's Boy är favoriten och mångas bud - men jag tror en del på 7 Bold Knick som var bland de första jag plitade ner när listorna släpptes under torsdagen förra veckan. Stall Ulf Stenströmer har visat fin form på sistone och Bold Knick kommer från en god insats från senast som för fram honom rejält inför det här. Han tål att göra jobbet om så krävs och jag spikar, när han som bäst blir andrahandsfavorit. Perfekt!

V86-7

14 Staro Leonardo har varit ute över liknande uppgifter förr och rett ut det så visst är chansen hygglig att han gör det igen. Distansen är så pass lång att han kommer bjudas in i det här och för mig höjer han sig rätt tydligt i det här avslutande långloppet på Åby. Jag har respekt för en del av konkurrenterna, men det här löser han!

V86-8

Det är en riktigt fin avslutning på Solvalla med flera löften som selas ut. Min spik blir inte favorit och det tackar jag för! 

Jag har fastnat för 10 Show Must Go On. Att vinna från bakspår i ett sådant här lopp är givetvis tufft, men jag förväntar mig mycket av honom till den här starten! Han såg ut att behöva genomköraren senast vilket gick att förstå då det var första starten på ett par månader. Jag både hoppas och tror det blir fart på loppet där framme vilket bjuder in den här fyraåringen som jag håller mycket högt. Det ska även bli spännande se honom nu när stall Båth lättar honom i balansen. Jag drämmer i spiken!

"Trixen körs med körsspö - given i V86-5"

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-1

7 Yuvuraj spikade jag ett par gånger ifjol och detta rör sig om en Marre-avkomma som står inför en väldigt spännande säsong. Nu är läget inte det bästa och dessutom årsdebut. Han kommer behöva loppet i kroppen och går väl inte att kräva att han "bara" vinner det här. 

Bakom? Ja, där är det verkligen vidöppet och kräver sina streck. Några roliga skrällbud; 3 Explosive Peak har gjort två bra lopp på raken och testas nu barfota fram. 9 Give Me Five H.R. kommer från stall Per Henriksen som går väldigt bra för dagen - och så har vi 12 Hat Trick som välförtjänt fick vinna senast om än i monté. Står bra inne i loppet dessutom.

V86-2

"Risken" är stor att det här blir rena rama sömnpillret och där 4 Versace Face med lätthet har full kontroll på det här hela vägen runt. Hästen har visat förr att han kan leverera efter uppehåll och han håller hög kapacitet om man ser till de han möter.
6 Hindenburg Am
känner jag lite samma kring och jag tror detta är en häst som kan bli något riktigt bra när alla bitar faller på plats. Distansen hanterar han mer än väl och för mig är han tidig bakom Versace Face.

V86-4

4 Zanella gör intressant debut i Sverige men visst känns hon något svårbedömd ändå, tycker jag. 3 Hazyshadeofwinter stormtrivdes utan skor på hovarna senast och är i toppform för dagen! 7 Chiffchaff är även hon i en makalös form för dagen och med de intrycken hon visat upp på slutet reser varken hon eller kusken Josefin Lind med skrämselhicka till Solvalla.

6 Smaragd Norrgård kommer även hon från en strålande insats och får både på sig jänkarvagnen och Per Lennartsson rycker skorna runt om. 

V86-5

Jag tror väldigt mycket på 5 King of Greenwood i det här snabbloppet på Åby, men visst har jag respekt för 3 Denarius som har fördelen av spår invändigt om främsta konkurrenten och det kan vara helt avgörande för slutresultatet.
9 Skate Trix
blir lite väl borttappad den här gången och visst var det liten besvikelse med insatsen senast på många sätt. Han blir högintressant den här gången med Ulf Ohlsson för första gången OCH med körspö!

V86-6

12 Likeaboss har jag följt ända sedan karriärsstarten och blivit riktigt imponerad av inställningen han har. Han har verkligen fog för sitt namn och trots att läget är tufft här är han väldigt tidig på min lapp. Få bland konkurrenterna har samma styrka och vilja att vara först över mållinjen!

3 Bradbee har läget till sin fördel och är kaxig i ledningen och både 1 Forcebewithyou och 9 Shejk är tidiga på garderingslappen. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips