V86: Snålstart med rikare slut

Vi inleder snålt med strecken i början av V86an ikväll men lyckligtvis resulterar det i att det blir rikare med streck på slutet och så även senare i plånboken! Andelen kostar som vanligt 86 kronor och vi gör som vanligt allt för att nå åttan!

V86-1

6 Just More Fun gjorde ett klart bra lopp senast på isbanan på Umåker där stoet stötte på Fenix Brick och No Limit Express, två stentuffa grabbar. Näst senast tog hon enkelt hand om ledningen och den här gången tror jag chansen är väldigt stor att hon når ledningen direkt. Övriga innanför är inte av samma startsnabbhet och när det nu är ett stolopp utan starka grabbar emot så tror jag Just More Fun har kontroll på läget.

  V86-2

  Oskar Kylin Blom har ett riktigt löfte i form av 3 L.L.Labero. Att kalla en sexåring för löfte är kanske lite väl, men valacken har samtidigt bara gjort 16 starter och det är först nu på hösten in mot vintern det verkligen lossnat. 
  Ikväll blir hästen stor favorit och ska så åter vara. Jag har mycket svårt att se honom som en förlorare med kvällens uppgift från bra läge över korta distansen. 

   V86-3

   5 Grisle Odin G.L. tror jag är på väg in i yppersta eliten den här säsongen och sexåringen selas nu ut med två raka segrar. Jimmy Jonsson sköter tyglarna den här gången och kommer göra det med bravur. Min förstahäst här.
   1 Bellfaks
   är en strulig herre som det under hösten och vintern äntligen börjat bli lite vett och etikett kring. Han har skött sig på slutet och gör han det ikväll med är han den som utmanar Grisle Odin G.L. 

     V86-4

     Som alltid lär väl Örjan Kihlström fullkomligt flyga fram med 11 Genie Am ute i spåren och där har vi även 12 Gina Lollobrigida med i draget. De är så klart av lite annan hårdhet än de från framspåret, men det här loppet känns läskigt... Vad fasen som helst kan hända och jag sparar inte på strecken. 

     Erik Lindegren med 5 Fille de Francais är ett tidigt skrällbud i fältet och så även 7 Cute And Charming från ett intressant springspår.

          V86-5

          Erik Holm kan ta tränarseger i V86-1 med Just More Fun och kan här ta sin andra seger med 4 Date Night, även denne körs av Mats E Djuse. Sjuåringen verkar må bättre än nånsin och gjort fyra bra lopp på raken nu och selas ut med toppform. Hästen att slå!

          2 Fire of Noa och 3 Loveyouecus är inte mycket sämre bakom och se upp för 1 Armida F.B. från innerspåret

              V86-6

              • Någonstans måste man sticka ut från mängden och koppla grepp - jag gör det här!

              Stefan Persson är en färsk tusing som reser upp till Solvalla med en härlig känsla för dagen. Här sitter han upp bakom 2 Ivanhoe Renka i ett riktigt fint fyraåringslopp och visst ska man ha galopprisk i åtanke, men detta gäller förvisso de flesta av de startande i det här fältet.
              Jag tycker valacken visat riktigt fin styrka och tar han sig iväg från andraspåret tror jag han kan vara lösningen i ett för mig annars väldigt streckkrävande lopp.

               V86-7

                • Avslutningen på Bergsåker ser riktigt rolig ut! Öppen och det skiljer väldigt lite mellan främsta segerbuden i fältet

                10 Huddlestone är i toppslag så klart och går även bra bakifrån. I det skicket ha visat upp sig på slutet är "risken" stor att han trots allt löser det här. 8 Berra Steel har ett stentufft läge men alltid given för mig i det här sällskapet.
                6 Barry Wadd
                är måstestrecket med Tomas Pettersson som nu fått två lopp i kroppen och med den tuffa resan han fick senast tror jag han fört fram dagsformen rejält inför ikväll. Sjuåringen står bra till i loppet och jag räknar med att han segerstrider ikväll.

                 V86-8

                 6 Aurora Show har förföljt mig ett par månader nu och spikarna jag drämt in på henne räcker snart till att bygga en friggebod. Framspår den här gången i autostart med jänkarvagn känns högintressant och visst är sexåringen mitt främsta segerbud ikväll. 

                 Det som får mig att gardera är 2 Navona. Sköter hon sig sitter hon tidigt i ledning och kommer knappast ge sig därifrån i första taget. Går verkligen hela vägen in i mål. Den alla glömmer bort ikväll när man väl garderar här är 12 J.J.Another Vinn.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

                 Det är en tisdag på upploppets paradis, Axevalla! Omgången ser ut att bli Berghig sådan och i avslutningen är V75-profil tillbaka! 🔨 ... Läs travtips

                 Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

                 Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

                 V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips