V86: Skrällbudet i jänkarvagn ikväll!

Det är åter dags för V86 och den här veckan delar Solvalla omgången med norska Bjerke. Lite varierande klass på omgången gör att jag tror det kan bli bra betalt! I V86-8 startar mitt främsta skrällbud som får på sig jänkarvagnen igen.

🔨 SPIKEN

V86-3

Kristine Kvasnes är givetvis mycket belåten med sitt kallblod 4 Gomnes Faks som radat upp segrarna på slutet. Här hittade tränare Kvasnes en perfekt uppgift för nioåringen och visst känns Gomnes Faks lite som en joker inför den här säsongen som mycket väl kan försöka sig på främsta kallblodseliten.

Nioåringen vann 11 av 18 starter ifjol och vann även i sin årsdebut 8 januari. Efter det har han hunnit med en strykning, men Kristine Kvasnes låter inte särskilt orolig över det där. Kusken Lars Raaum är den som strålat med Gomnes Faks och kommer göra det igen. Från spår 3 sitter de tidigt i ledningen och sedan är det här klappat och klart.

V86-5

Tro det eller ej, men Frode Hamre står i centrum på Bjerke!
Här kör han 3 Skate Trix som ska bli högintressant att följa den här säsongen. En jättetalang på fyra år om vunnit 11 av 16 starter. Här tror jag han tidigt får ta sig mot ledningen och sedan är det inte mycket av dramatik här inte. Hingsten stormtrivs över den korta distansen och konkurrenterna lär ha väldigt stor respekt med sig ut till loppet. 

Favoritskapet ger med sig även en jätteprocent på honom och visst, det smäller till ordentligt om han faller - men det är i min mening lika sannolikt som att det finns ett storsjöodjur i Storsjön. Skate Trix är omgångens klart bästa spik!

🔒 LÅSET

V86-6

Jag gillar verkligen 5 Drake Kronos som jag tror kommer vara ytterligare ett löfte från stall Svante Båth. Självklar förstahäst i detta talangfulla Grains lopp på Solvalla. Utmanaren är 7 Coquaholy som visat lika höga toppar som Drake Kronos och jag tror dessa två är för bra för konkurrenterna och gör upp om det.

💰 SKRÄLLBUDEN

V86-1

10 Squanto är självklara favoriten i inledningen och i "värsta fall" löser han uppgiften. Han är för bra för klassen och det emot honom är avsaknaden av lopp senaste månaden. 
2 Goethe Am
är en sexåring jag har lite förhoppning på bakom, som tidigare tränades av Markus B Svedberg och det är trist att utvecklingen inte blivit som man trodde på valacken. Han är väldigt bra i grunden!

V86-2

2 Wilda Knight och 5 Chantal Jet är de två främsta som gör upp enligt spelarkåren. För mig är däremot 6 Invidia minst lika tidig, ett sto jag trott på flera gånger om under hennes 16 starter långa karriär än så länge. 

V86-4

Marcus Lilius är skicklig i sulkyn och här kan han slå till med 10 Cole Moss. Valacken hade ingen bra dag senast och bara att glömma. Näst senast gick han riktigt bra på V75 och är det något han är bra på så är det att ligga på rulle och få anfallsorder sista halvvarvet. Perfekt uppgift för just det ikväll!

V86-7

6 Es Trenc är klara favoriten i avslutningen på Bjerke men skrällhoppet lägger jag främst till 10 Bad Nite Call Saul. Valacken orkade inte med att tugga på i ledningen senast och har sedan fått vila. Återkommer nu efter vila och ska duga bra direkt. Även 8 Anders U.S. är väldigt tidig hos mig som varit jättebra i sina tre senaste starter och selas ut med toppform.

V86-8

Riktigt kul stolopp på Solvalla där 4 Queen Ratzeputz ska vara favoriten och även är min troliga vinnare av loppet.
En jättesmäll i kuponghögen är däremot 7 Digital Literacy. Jag har nämnt stoet i hennes två senaste starter som skrällbud. Sjabblade till sig senaste vid avancemang men var riktigt fin näst senast. Nu ska hon köras i jänkarvagn och med Örjan Kihlström i sulkyn som lyckades nå andraplats med stoet på V75 för tre starter sedan!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips