V86: Sensationskräll på Jägers

Det är möjligen ingen stjärnglans över onsdagens V86-omgång men det gör däremot att spelet lockar och det borde bli bra värde på omgången vi har att bjudas på - även fast vi avslutar med stenklar vinnare!
Bland annat har jag en sensationskräll på Jägers!

Andelen hittar du här - 120 kr!

V86-1

3 Moses borde bli att ha koll på den här gången och han gick trots allt väldigt bra i en tuff V75-strid senast. 1 Natorp Bo är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären och även 2 640 meter blir andra gången. Han ska bli högintressant i första avdelningen.

Annan som rycker skorna är 9 Emilion och 10 Don Cash med lopp i kroppen borde bli att räkna med över den här distansen. 7 Red Mile Brodde var bra i årsdebuten näst senast men hade senast stentufft läge i V75-final. Ursäktas därifrån och räknas åter den här gången.

V86-2

4 Ready Trophy är liten besvikelse för dagen och raden är ingen vacker sådan. Kan bättre än så och står väldigt bra inne i det här loppet! Löser det sig bara från start så är detta hästen att slå. Förstarank för mig. 3 Fauntleroy borde kunna ta sig iväg härifrån och sexåringen är inne i väldigt spännande utveckling just nu. Ständigt lite underskattad! Gått väldigt bra i amerikanska sulkyn men måste nu i voltstart gå i vanlig igen.

7 Persos Othello fångar mångas blickar när han nu får Örjan Kihlström i sulkyn igen och dessutom från springspåret! 1 Akela Play har smaskigt läge att få en finfin resa hela vägen och Anders Svanstedt reser till Solvalla med en häst som står perfekt inne här.

V86-3

2 Michelot behövde loppet i kroppen senast och nu från ett bländande läge ska han vara segermogen igen! Försöker leda länge! 3 Remus Eck tycker jag är minst lika bra och som nu får på sig jänkarvagnen igen.

Omgångens stora skräll kan vara 7 Diamant Sensation. Gått väldigt bra i två senaste starterna och löste en V75-tredjeplats senast med just Thomas Uhrberg. Läget är givetvis inte det bästa men större under har ju skett i den här världen och jag tror detta kan bli en sensationskräll i omgången!

V86-4

2 Drill har inlett karriären väldigt bra i sina två starter och den här gången lottades fyraåringen till bästa möjliga utgångsläget. Jorma Kontio kan bestämma det här väldigt länge.
5 Rouge Tile
placeras gärna i andra-tredje par utvändigt och får anfallsorder sista halvarvet av Örjan Kihlström som kör för första gången.

Jag tror att en sådan som 6 Ariane d'Amour snart får det att lossna ordentligt och till den här starten testas hästen barfota fram. Lågprocentaren i detta orutinerade fältet som kan slå till.

V86-5

12 Namanga Bo strök med en halsinfektion inför V75-start senast och är nu åter. Har inte sjukdomen satt ner henne blir hon inte lätt att tas med här.
13 Wild Love
är givetvis värst emot som är loppets stostjärna och 10 Zante Grif får dels köras av Stefan Persson den här gången och är anmäld barfota runt om för andra gången i hennes karriär. Snacka om att vara en av de mest härdade i fältet!

Från startvolten är 1 Jeopardy intressant från innerspåret och långskottet är 6 Envy Secret - som liksom Diamant Sensation styrs av Thomas Uhrberg.

V86-6

7 Franklin Zet styrde V75-fältet länge senast men tätt inpå målgången spurtade vinnare förbi. Nu tar fyraåringen omtag och gör det med jänkarvagnen som han inte fick ha på sig i volten senast. Trots läget här tror jag han kan få loppet perfekt serverat.
Värst emot Franklin Zet är däremot 4 Gambino Brick - då jag tror så mycket på Franklin Zet räcker det gott och väl med låset!

V86-7

Liksom Namanga Bo ströks även 5 Indigo på V75 senast och är nu tillbaka igen. Flyger till ledningen och stannar där hela vägen in i mål? Ja, men visst gör han det och spiken är väldigt stark.

12 Izzi's Newport hade jag tveklöst ryggat om läget var bättre. Spår 12 på Jägers är ingen lek över kort distans...

V86-8

10 Margareta Tooma är ett sto som kommer ha en lysande säsong. Var ruggig ifjol och inledde årets säsong med seger senast. Hon är mycket svår att ta ner i avslutningen på Solvalla och jag skulle rent av förvånad om hon inte löser den här uppgiften. Så mycket bättre är hon.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips