V86: Se upp-loppet är på Solvalla!

Jag garderar upp en jättefavorit och vi har även så kallade "se upp"-lopp på Solvalla där jag varnar för nästagångare. Visst blir det betalt av det här med när vi avslutar med hattrick i spikar!
Man måste spela vågat för att vinna stort - inte lirar jag som alla andra inte!

V86-1

Troels Andersen ska man se upp för med 3 Eldorado som tidigt kan ta sig mot spetspositionen och där ska Andersen försöka hålla undan från stall Bergh.

Stall Bergh har med 9 Correct W.F. men även 2 Navona och just sistnämnda är en man inte riktigt vet vart man har. Autostart är gynnsamt för henne och felfritt ska hon räknas. 5 M.T.Montpelier var jättefin senast och inte omöjligt att hästen utmanar Eldorado om ledningen. Han är i toppform för dagen!

  V86-2

  2 Strong Vacation är nog "allas" nästagångare och när nu utgångsläget blev perfekt och en viss Örjan Kihlström sitter upp - ja, då är det inte mycket att orda om va!? Nej, förmodligen inte men jag kan knappast köpa att han blir Järvsöfaks i omgången och garderar upp rejält.

  Det kan antingen vara succé eller rent av korkat... En risk jag är villig att ta. 3 Make My Dream var ju klart godkänd förra onsdagen och hon ska passas framöver och jag litar på att 6 Olimp gör ALLT för ledningen!

   V86-3

   10 Moshus Prinsen har det verkligen lossnat för rejält senaste månaderna. Av hans nio senaste starter har han gått i mål som vinnare vid fem tillfällen och senast vid årsdebuten vann han mycket enkelt. Den här gången är det väl främst utgångsläget som är "boven i dramat" och därtill är väl 2 140 meter inte hans favoritdistans. 

   Den här ska vi gardera upp, damer och herrar. 12 Perso är även han en sjuåring med struligt läge men är minst lika bra som Moshus Prinsen och tror framförallt han är starkast i fältet. Andra två starka i loppet är 5 Ivarsviking och 6 Vessle Moen

      V86-4

      • Se upp-loppet över korta distansen

      1 Current Leader fastnade jag direkt för här och han står minst sagt på tur för seger. Från spår 1 här förväntar jag mig en vass insats och det är klar förstahäst för mig!

      Det är låg klass på det här snabbloppet på Solvalla och en jag snabbt aviserar varning på är 5 Ronando. Kim Eriksson var smyguppåt på sexåringen senast men där spår 8 i volten var trist och med bättre läge hade han trott på bra chans. Nu har ekipaget fått spår 5 över kort distans och det kan väl knappast bli bättre? 

      Annan att se upp med som visserligen behöver lite flax längs vägen är 10 Cute And Charming. Jag lyfte henne som skräll senast men där hon inte fick tur i positionerna och gjorde vad hon kunde. En typisk outsider som kan rensa bland kuponghögarna.

           V86-5

           Ja, men visst är det passande värre för 3 J.H.Mannerheim - det förstår även jag. Men nånting säger mig att det kommer köras som aldrig förr bland vissa och J.H.Mannerheim kommer få tuff tävling hela vägen. 5 Perfect Dynamite var överraskande fin senast och måste tas på allvar igen och visst är 9 Elian Web bättre nu med genomkörare i kroppen. 

           V86-6

           Ja, det var ju fanken att det blev spår 5 för 5 Oche Trot. Hade ekipaget fått springspår eller innerspåret hade Jörgen S Eriksson haft hyfsad möjlighet att ta hand om ledarpositionen och där tror jag Oche Trot är riktigt svår att ta ner ifrån. Nu blir det knappast något av det där från det här läget, men likväl är stoet högintressant i min bok och jag chansspikar!

             V86-7

              Visst, 10 Young King har man alltid respekt för men som nu återkommer efter långt uppehåll och gör det från bakspår över medeldistansen. Han kommer köras lugnt och säkert och kan inte utmana 6 Chestnut Bojje den här gången.
              Chestnut Bojje står inför en optimal uppgift och det skulle närmast förvåna mig ifall han inte vinner det här. Rejält stor favorit men befogat sådan...

              V86-8

              • Kul avslutning på Solvalla och jag räknar med att det blir en händelserik tillställning!

              Svante Ericsson har bra ordning på stallet sitt och selar ut en comebackande vinnare här. 3 Dream Creation kommer gotta sig när de kör loss där framme i täten och det här är en tuffing som trivs med att leverera direkt efter uppehåll. Jag håller honom högt för klassen och i det här sällskapet och väljer att avsluta V86 med två raka spikar! 

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

              Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

              Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

              Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

              Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

              V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips