V86-tips: Ruggiga tongångar från förstahästen

Det är en fin V86:a som hämtas från Bergsåker och Solvalla! Jag gillar framförallt klassen på V86-7 på Sundsvallsbanan där tongångarna låter ruggiga från förstahästen!

V86-1

3 Alert Kronos surras det om mer och mer härifrån men jag tycker 5 Bellis Frontline känns minst lika intressant och den jag rent av ändå håller som min förstahäst i loppet. Fick en irriterande resa senast och gick i mål med allt sparat. Tomas Pettersson kommer knappast sitta fast den här gången. 6 Jalna Boko vinner inte särskilt ofta men är vass i spurten och 11 Amperage Hanover kommer från stall Salmela vars hästar varit bra på slutet.

   V86-2

   Det är inga som helst bekymmer här för 10 Don Fanucci Zet. Femåringsstjärnan har lyckats skrämma bort en hel del motstånd verkar det som och de han ställt mot ikväll ska vara klart överkomligt. Hingsten närmast ska vinna det här tycker jag och spiken är stensäker.

    V86-3

    Ja, men visst är det förmodligen en straffspark för 2 Imhatra Am att ha kontroll på det här hela vägen runt om. Stoet blir jättefavorit och ses med störst segerchans men med 180 000 kronor i förstapris tror jag knappast att varken Robert Bergh med 4 Cintra eller 6 Filippa B.J. kommer låta Imhatra Am gäspa hem det från ledningen. Se upp för 3 Polar Operation från Jens Eriksson som blir lite väl underskattad.

      V86-4

       Oskar J Andersson siktar på att dundra runt med sin 4 Rocket Boy som var strålande stark senast och den här gången testas i jänkarvagnen. Visst kan ekipaget leda runt om men blir alldeles för stor favorit i min bok och jag garderar på lite. 
       2 B.B.S.Hampel
       från rygg ledaren tar jag gärna. Femåringen brukar öppna bra bakom bilen så jag tror Lina M Björk tar sig förbi invändig och sedan släpper till favoriten och tar luckan över upploppsrakan.

            V86-5

            Robert Bergh sitter åter upp bakom egentränade 3 Navona och det är klart gynnsamt att det är autostart nu istället. Visst är 2 Lövdala Symphonie en tuff konkurrent som varit jättebra på slutet, men tar sig bara Navona iväg felfritt så vinner hon det här. 

                V86-6

                3 Urban Africa skolkade lite inför Svensk Uppfödningslöpning och fick inte delta på lektionen. Han har inlett karriären strålande och kan mycket väl vara kommande stjärnhäst för Kolgjinis. Jag tror främst på honom i det här orutinerat fina tvååringsloppet!
                Det som får mig att gardera är att han inte startat på över sex veckor och dessutom får testa på långresa för första gången. Alltid ovisst hur det går.

                4 Beat It gillar jag verkligen och 8 M.T.Sollentuna kommer få en sparsam resa men tycker han är så pass bra att han ändå kan få loppet serverat till slut. 9 Kayla Westwood har verkligen varit imponerande i sina två segrar.

                V86-7

                 V86-7 är på sätt och vis kvällens roligaste lopp enligt mig. Det är fin klass på det här och framförallt flera starka och kapabla Bronsdivisionare som har talang för högre klasser!

                 Jag tog ett snack med Oscar Berglund som låter oerhört nöjd med sin 12 Dwayne Zet. Femåringen har lovordats sedan dag ett hos regin och valacken har framförallt imponerat på sistone och selas ut med absolut toppform. Nu är läget givetvis oerhört vanskligt men distansen är 2 640 meter och Mats E Djuse kommer ge honom chansen över slutvarvet. Visst kan Dwayne Zet runda allt.

                  V86-8

                  I "värsta fall" kan 1 Habrik Am fixa den här uppgiften med Örjan Kihlström och med senaste insatserna i åtanke så är segern där när som helst. Jag säger i värsta fall då han blir rätt stor favorit ändå och är en jag garderar upp en del ändå. Han ska räknas mycket tidigt så klart men blir lite väl stor favorit.

                  4 Victorious Wine är den främsta anledningen till att jag garderar Habrik Am och jag hoppas på en offensiv Kajsa Frick ikväll som jag tror kan leda det här runt om. 6 Pucks Bounce fick comebacken lite förstörd senast efter tidig galopp. I grunden håller han hög klass när han fungerar och han ska bli högintressant ikväll.

                  Bästa spelbolaget för travodds

                  Bet365

                  Bäst
                  • Världens största spelsajt
                  • Egna fasta travodds
                  • Bra välkomsterbjudande
                  • Inget poolspel
                  Välkomstbonus
                  1250 SEK i spelkrediter
                  Hämta bonus Besök hemsidan

                  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                  Sammanfattning

                  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                  Läs hela recensionen

                  Fler aktuella travtips

                  Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

                  Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

                  Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

                  Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

                  Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

                  Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

                  Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

                  Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

                  God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

                  Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips