V86 Rättvik! » 29 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V86 Rättvik!

Premiär för V86-sommaren där omgången körs på en och samma bana. Spelstopp kl 19:00 som gäller och förutom två starka spikar finns där roliga fynd bakom!

SPIKARNA:

 • Rick Ebbinge får möjligheten att sitta upp bakom 6 Bottnas Fantom i V86-3.
  Ekipaget blir omgångens största favorit, men som Bottnas Fantom sett ut i sin inledning av karriären ser det här åter ut som en mycket god segerchans.
 • 7 Spickleback Face går ut mot klart bra motstånd i V86-7 men att han är den starkaste råder där ingen tvekan om.
  Jag blir närmast förvånd om Ulf Ohlsson inte löser uppgiften då Spickleback Face både är klart bäst och starkast. Ser fram emot krossen!

ÖVRIGT KORT OCH GOTT:

 • V86-2:
  6 Goethe Am
  behövde debutloppet i kroppen och såg sen riktigt bra ut i sin debutseger. Jag tror han kan vara bäst ikväll, men har även stor respekt för 9 Atlas Kronos.
 • V86-4:
  Franck Nivard ska bli oerhört intressant upp bakom 2 Järsvö Elviz som normalt inte är starkt segerbud, men hästen tillhör de mer rutinerade och tioåringen är att se upp med ikväll. 
 • Läget kunde inte varit bättre och kvällens uppgift för 1 Bottnas Easy Cash ser intressant ut i V86-6. Klar förstahäst!
  Jag har stor respekt för 9 Sugarcraft som var riktigt bra senast och tycker dessa två känns som loppets två främsta segerbud, även fast 3 Frankenstein Am startar i loppet.
 • V86-6:
  Köper helt klart att 8 Optimum Terminator blir betrodd ikväll, men han har trots allt bara hunnit göra fyra starter i karriären och går nu iväg från svårt utgångsläge. Han är inget att lita på därifrån ikväll.
  Det här är kvällens öppnaste lopp och jag tvekar inte en sekund från att helgardera!
 • V86-8:
  Björn Goop blir väldigt svårslagen med 9 Au Pail Girl som kommer med toppform till Rättvik ikväll. En felfri 4 Qiao Q.L. försöker strida emot från ledningen och årsdebuterande 15 Global Vintage utmanar direkt i årsdebuten.
  Dessa tre står sig mycket starka i avslutningen.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips