V86: Rätta wibben igen?

V86: Rätta wibben igen?

V86 vänder den här onsdagen ner mot Jägersro som tillsammans med Solvalla är årets xpress. Jag tror åter att wibben är att räkna med - men favoritskapet avskräcker...

Andel i systemet hittar du här!

V86-1

En superdupersprint på Jägers och även fast Olle Alsén leder väldigt länge med 5 M.T.Insider så tycker jag inte det är ett fält som strålar av klass utan mer av väldig ovisshet. Även fast det bara är ett varv så kräver det sina streck...

V86-2

5 Danilo Brick har hoppat bort en massa segrar i år och nu borde det minsann vara dags för honom att leverera.
Autostart är gynnsamt, hemmabana är gynnsamt och bra utgångsläge är gynnsamt. Det enda som talar emot är givetvis galopperna - i övrigt tycker jag det ser klockrent ut den här gången.

Den som kan stå emot och ge en match är 1 Bottnas Easy Cash. Övriga tävlar om tredjeplatsen.

V86-3

  • Skrällbudet gjorde vad han kunde senast och åter blir 9 Scotch Brodde lite borttappad av spelarna. Bakspår på Jägers är sällan ett plus men det kommer garanterat bli fart på tillställningen där framme och Scotch Brodde är på väg upp i form.
    Jag vill verkligen slå ett slag för honom återigen.

1 Get Ready On Tour borde kunna försvara innerspåret härifrån även fast en offensiv 6 Taiga Woodland kommer fram direkt. Peter Untersteiner kan det där med ledarpositionen och framförallt på just Jägers. Detta är främsta motbudet till Scotch Brodde.

V86-4

Ännu en Nurmos-häst med god chans i form av 4 Victory Topline som ser ut att kunna styra och ställa länge.
Vill dock varna för 11 Rajah Silvio som varit enormt bra på slutet liksom många av stall Goops hästar. Och en som sällan gör dåligt ifrån sig på Solvalla är 7 Global Thunder.

V86-5

Flemming Jensen visar upp sin hårdhudade 8 Cash Flow som jag tycker höjer sig ur mängden här.
Ready Cash-dottern tar det lugnt till en början och i ett litet fält över lång distans tror jag hon kämpar ner allt till sist. Spikas!

V86-6

  • Känslan kring det här är lite som V86-1 på Jägersro.
    Där finns inte många av dessa stona jag skulle lita på i dagsläget och det ser verkligen vidöppet ut - helgarderingen är ett måste.

2 Divine kommer med fin form och blir intressant att se - och 7 Musique d'Inverne förväntar jag mig mer av!

V86-7

  • Jag har spikat honom förr med framgång i betydligt tuffare omgivning än det här. Och från perfekt möjliga läge på spetsbanan Jägersro tror jag det är rätta wibbarna igen.
    Johan Untersteiner är så klart optimistisk och offensiv med sin 2 Marcello Wibb som jag tycker ska ha god segerchans från ledningen. 

Därför låter det kanske märkligt att jag garderar - men favoritskapet blir alldeles för tungt på honom.
1 Breidabliks Cognac ska inte nonchaleras och jag tycker 11 Counterfeightr kan överraska och som är klart bättre än prestationerna på slutet.

V86-8

Motståndet är klart enklare nu och kapacitetsmässigt är han bara bäst här. Ska det äntligen vara dags för 8 My Tambourine Man? Ja, jag tror det och även fast uppgiften ser tuff ut härifrån så fastnade jag tidigt för honom i det här loppet.
Blir väl säkert lite uppsnackad men har svårt att se honom bli favorit - då är det bara att spika!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips