V86: Prinsshow återigen » 7 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Prinsshow återigen

Det är V86-dags återigen efter att vi förra veckan bjöds på extraomgån med V75. Det är en fin klass vi bjuds på och framförallt drar vi igång kvällen med en prinsshow!

V86-1

Dags för genrep inför Elitkampen! Visst är bakspår alltid lite ovisst över kort distans, men jag har verkligen ingen anledning att sätta frågetecken på 9 Månprinsen A.M. som verkar gå mot ännu ett toppår.
Där finns några bra emot, men jag har svårt att se hur vi inte ska få en ny prinsshow. Given spik!

V86-2

Örjan Kihlström och Daniel Redén-tränat brukar oftast resultera i seger. Här har de en god chans med 4 Messiah som kan leda runt om.
Personligen har jag alltid haft lite hopp kring 3 Kent's Laddie, men som gjort en besviken en längre tid nu. Jag vågar inte lämna denne utanför om det äntligen skulle stämma den här gången. Han är bra den här hästen!

V86-3

Trots läget tror jag 12 Twist N'Face blir att räkna med i det här loppet där jag faktiskt tycker några få höjer sig från mängden.
Tycker Per Linderoths 9 Topnotch Liss gick bra på Umåker senast som trea och från det här läget kan det lösa sig perfekt för henne. 

V86-4

Det är väl sällan någon wow-känsla att spika favoriter, men hur ska 5 Ultimaluna Grif förlora det här? 
Där finns några jag har respekt för, framförallt invändige Odessa Celeber med formtopp, men intrycket på Ultimaluna Grif senast och Björn Goop upp den här gången låter onekligen svårslaget...

V86-5

Björn Karlsson har för en gångs skull lite god chans med Tangen Haap i V86-1. Här däremot ska han räknas främst med 4 Backegubben. Hans främsta motståndare är utan tvekan han själv. Felfritt kan det bli en överlägsen seger, men härifrån kan det även bli tidig galopp och lite för långt fram till sist...

Bakom är det verkligen vidöppet. Se upp för jätteskrällen 11 Fylking och med lopp i kroppen blir 12 U.R.Faxe att räkna med.

V86-6

Ett öppet långlopp från Solvalla som även det kräver sina streck. Göran Wester har gjort det bra med sina hästar och kan här strida med sin 4 It Happend Again.
13 Rigel Face
är väl i grunden bästa hästen i fältet, men formen för dagen är ett stort frågetecken.

Formstarka bud i loppet att se upp för är annars 5 Azarayah Ridge och 7 Vikens Dome och för allt i världen även 15 Busy Doin Nothing!

V86-7

Avslutningen på Bergsåker löser man på två sätt; spik 3 Cesar F.C. eller alla. Jag väljer alla.

Troligen barfota runt om den här gången och klart enklare emot för Cesar F.C. som normalt vinner enkelt. Där finns dock ett par roliga bud bakom som gör att jag måste gardera.
10 Real Masterpiece
känns ständigt underskattad och en förhoppningsvis felfri 6 Heartbeat kan blixtra till!

V86-8

Ja, här hade man väl gärna velat strecka på tills pennan har slut på bläck. Jag tar dock nya tag på 12 Cheerful Rivner.

Hon var liten besvikelse senast, men avslutningen var klart positiv och jag tycker hon ska bli högintressant den här gången. Kommer få det perfekt serverat härifrån och ute i spåren kommer hon svepa förbi majoriteten. Till en sådan passande och låg procent som det ser ut att bli den här gången spikar jag igen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen