V86: Ny jakt på himmabanan

Himmabanan Jägers är tillbaka med V86-tävlingar denna onsdag med Solvalla. Det är fin klass på omgången just från Malmö och jag går på ny jakt mot åtta rätt!

🔨 SPIKEN

V86-1

Visst låter det lite försiktigt på Christoffer Eriksson när vi talades vid om 6 Rackham. Fuxen ska ut på V75 9 april och behöver loppet den här gången. Han är knappast i toppform men motståndet han ställs mot här är inte alls av samma kapacitet. Även fast flera har bättre dagsform så tror jag Rackham på ren löpskalle reder ut årsdebuten och vinner.

V86-5

Jag gillar verkligen intrycket på 6 Lady Beluga och hur hon uppträder på ovalen. Vid årsdebuten var hon skrattretande bra utan att det såg ut som att hon kämpade ens och nu går hon åter ut på hemmabanan. Siktet är inställt mot V75 om 1,5 vecka men jag tror ändå hon är minst ett huvud högre än sina konkurrenter här.
Jag har svårt att se henne annat än som en vinnare, trots att bland andra 4 Ice Dragon utmanar.

V86-8

Ja, alltså jag har ju haft koll på 9 Sweet And Wild i hennes två senaste starter och hon närmar sig toppform och därtill var 11 Jennifer Web väldigt stark senast. Bekymret för de båda?

Ja, loppet innehåller en viss 13 Karisma Boko. Hon är närmast obarmhärtig mot sina konkurrenter i loppet och startar nu mycket väl förberedd och laddad.  Erik Adielsson känner väl till stoets egenskaper och kapacitet och är hon bara närheten av hur bra hon kan vara så kommer hon till slut leka hem avslutningen på Solvalla. 

Boycotten tar omtag i V86-6!

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-2

Även fast det rör sig om första starten så tror jag ändå att Björn Goop är lite i segertankarna med 2 Glamour Majyc som från det här läget bör sitta i ledningen tidigt och där kan de mycket väl sitta hela vägen in. 4 You To Tidy har gjort två väldigt bra lopp på raken och bör kunna sätta dit segern snart och 6 Unexpected Outcome är den i det här startfältet som visat bäst form på slutet.

V86-3

Per Nordström är väldigt optimistisk med 6 Ivory Am och det mycket väl att förstå eftersom det rör sig om en topp-talang till häst. 5 Gambino D.K. håller jag däremot inte som så mycket sämre och med bakspåret både hoppas och tror jag att 10 Äkta Lavec sköter sig. Skulle travet stämma för denne tror jag ändå att Conrad Luguaer är lite resolut i styrningen!

V86-4

Kul med kallblodslopp från Solvalla och extrakul att det blev så fin klass på loppet!

Örjan Kihlström ses med segerchans tillsammans med 4 Buska Blyg som siktats hit - men det har å andra sidan flera av konkurreterna också gjort. 2 Tangen Frick räds varken Buska Blyg eller övriga i fältet och en jätteskräll i loppet som underskattas återigen är 9 Björlifanner.
10 Soldhojdens Drake
har jag spikat i tuffare lopp än vad han ställs mot nu. Han har varit liten besvikelse ändå i sina tre starter och inte minst senast sjabblade han bort sig. Felfritt starkt segerbud.

Det ska bli finfint att återse 6 Ängsborken på ovalen igen och även fast formen är svag och han behöver loppet så är han självklar på garderingskupongen.

V86-6

10 Whitelighttrotter gjorde ett riktigt topplopp senast och ses med störst vinstchans och rankas etta för mig - således tycker jag inte det behövs jättemycket streck här.
4 Boycott spikade jag på lunchtravet senast där han gjorde klart väl ifrån sig även fast det inte blev seger. Han var ruggigt läcker näst senast och tar omtag här för att visa vilken form han är i. 6 Oskar Run blir tredjerankad för mig och 5 Southwind Hillrazr har fått två välbehövliga lopp och körs nu med jänkarvagn samt barfota fram.

V86-7

10 Larry Wood stormtrivs över kort distans och vid framspår hade segerchansen varit mycket stor. Jag tror mycket väl han kan runda det här ändå, men visst öppnar det här upp lite.
1 Ready Häggenäs
är mycket tidig för mig liksom 2 Lisa Lisieux som känns väldigt mycket på gång! Den stora skrällen som många tappat bort i loppet är 7 Midnight Special som skrällt till i liknande uppgifter förr och kommer harva runt 1-2% nu. Tack för det!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips